Wij ontmoeten u graag op onze
digitale, fysieke én hybride events!

NEXUS Nederland ontwikkelt, implementeert en onderhoudt EPD- en informatiesystemen voor ziekenhuizen en GGZ-instellingen. Wij volgen nauwlettend de alle ontwikkelingen in de zorgmarkt en hebben als systeemleverancier ook een aanjagende rol voor ICT-innovatie in het zorgdomein.

Het contact met onze klanten, relaties en stakeholders is hiervoor van cruciaal belang, waarbij we ook graag onze visie en ontwikkelingen delen met de markt. Samen met het zorgveld verzorgt NEXUS geregeld online webinars waarin we oplossingen en/of (landelijke) thema's centraal stellen. Veelal zijn deze evenementen ook voor niet-NEXUS klanten vrijelijk toegankelijk. Naast onze online activiteiten zijn wij partner van een grote verscheidenheid aan fysieke evenementen. In ons kalenderoverzicht ziet u aan welke evenementen we deelnemen. We kijken ernaar uit u te mogen ontvangen op onze standlocatie!

Kalender

Uitzending gemist

Heeft u een webinar, interview of video gemist en wilt u deze nakijken? Hieronder bieden wij u een selectie van de best bekeken opnames.

Webinar

Voeding, Zorg en ICT: een combinatie met ambitie!
In deze co-productie nemen de Alliantie Voeding in de Zorg, het project Goede Zorg Proef Je (GZPJ), het Meander Medisch Centrum en NEXUS Nederland u mee in de huidige praktijk, de ambitie en concrete acties rondom dit 3-luikthema.

Webinar nakijken

Webinar

Cliëntportaal voor de GGZ
In dit Webinar tonen wij u de kernfunctionaliteit van CLIENTONLINE. Het portaal voor de GGZ, Forensische Zorg, RIBW, Sociaal Domein en VGZ-instellingen. Het portaal is ook geschikt voor instellingen die géén gebruik maken van het clientdossier (ECD) van NEXUS Nederland.

Webinar nakijken

Tafelgesprek - interview

Een menukaart aan zorgapps voor íeder EPD
Bekijk hier de recording van het tafelgesprek op 25 mei tijdens het live-event over digitalisering in de zorg. Met aan tafel: Founda, Luscii, Patient Journey App en NEXUS Nederland als gastheer.

Opname nakijken

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht