Modulaire oplossingen:
Open en integreerbaar!

Ons ruime aanbod van modulaire oplossingen is tevens voor zorginstellingen geschikt die geen gebruik maken van het NEXUS-ECD. ​Veel van onze modules zijn namelijk, naast de naadloze integratie binnen de NEXUS-suite, systeemonafhankelijk te implementeren in ieder ICT-landschap.

De product-suite van NEXUS Nederland bestaat uit een breed scala van geïntegreerde oplossingen. Een aandeel van deze oplossingen worden tevens als modulaire productvorm aangeboden zodat ook niet-NEXUS afnemers kunnen profiteren van hun rijke functionaliteit. Bent u benieuwd naar onze (SAAS) applicaties en de integratiemogelijkheden binnen uw ICT-omgeving? Onze experts helpen u graag met uw oriëntatie. In onderstaande overzichten bieden we u een impressie van ons modulaire (best-of-breed) portfolio.

Connectiviteit

Open-connectiviteit en (functioneel/technische) samenwerkingen tussen softwareleveranciers zijn randvoorwaardelijk om íedere betrokkene in de zorgketen te includeren. Om instelling-, systeem-, thema- én domeinoversteigend een dusdanige harmonie tussen systemen, oplossingen, data en functionaliteit te bewerkstelligen is systeemopenheid een fundamenteel principe van NEXUS en vormt dan ook een centrale pijler in onze strategie.


Meer lezen

Meer informatie

Bent u benieuwd welke software integraal in onze suite zit verwerkt, en met welke functionaliteit wij uw werkprocessen optimaliseren? We komen graag met u in contact!

Contactpersoon
Jean Paul van Zijl, saleslead
Wilt u weten hoe onze software uw werkzaamheden optimaal ondersteunt? Ik kom het u graag vertellen!

Contact opnemen:
jpvanzijl@nexus-nederland.nl
+31(0)6 1184 0382

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht