Altijd en overal uw mobiele telefoon als werkplek!

MOBIELE APPS

Faciliteer uw (ambulant) zorgpersoneel met de handigste applicaties om mobiel te werken! De NEXUS / APPS zijn geschikt voor ieder type mobiel apparaat zoals een smartphone en tablet. Met behulp van deze tools worden zorgprofessionals en het ondersteunend personeel vanaf elke plek eenvoudig en volledig in hun werkzaamheden ondersteunt. Dit levert naast het gemak voor de medewerker een enorme efficiëntie en kwaliteitsslag.

Als zorgverlener wilt u de focus hebben op de cliënt en verlangt u een zo goed mogelijke ondersteuning. Ook qua slimme ICT-oplossingen wilt u voor uw werkzaamheden een oplossing die specifiek voor uw taken is ingericht zodat u zich optimaal kan richten op de werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Dit geldt ook voor al het ondersteunend personeel en hun werkzaamheden. Wij helpen uw organisatie graag met ons rijke portfolio aan mobiele oplossingen!Dossier

Altijd toegang tot alle informatieApps

Nieuwste SAAS-applicatiesAltijd actueel

Directe verbinding met bronsysteemCompleet

Eenvoudig registreren en raadplegen

Meer tijd voor zorgverlening

Méér tijd voor de cliënt, en relevante informatie op de momenten waar het er toe doet. Als zorgverlener én zorgorganisatie verwacht je de beste ondersteuning vanuit het elektronisch cliëntendossier (ECD). Met onze mobiele applicaties faciliteren we zorgverleners en ondersteunend personeel met locatie-onafhankelijke tooling voor optimale efficiëntie en gebruikersgemak. Alle onze mobiele oplossingen worden samen met eindgebruikers ontwikkeld en zijn daarmee volledig afgestemd op het de dagelijks werkprocessen!

Mobiele applicaties
Volledige ondersteuning van uw ambulant- en ondersteunend (zorg)personeel.

Ehealth en uitwisseling
De ideale combinatie tussen digitale services en cliëntregie!

Cliëntportaal voor ieder ECD

NEXUS / CLIENTONLINE is het cliëntportaal voor organisaties in de GGZ, Forensische Zorg en het Sociaal Domein. Bij CLIENTONLINE draait alles om de wensen van de cliënt en jouw organisatie. Het portaal koppelt met ieder Elektronisch Cliëntendossier (ECD), past de vormgeving aan naar jouw huisstijl en biedt individuele profielen voor elke doelgroep. Hiermee stem je het aanbod van dossiergegevens, behandelmodules en andere tools precies af op de behoeften en wensen van de gebruiker.


Meer lezen

Meer informatie

Bovenstaande oplossingen vormen een greep uit de oplossingen van NEXUS Nederland. Bent u benieuwd welke software integraal in ons suite-pakket zit verwerkt? Of wilt u meer weten over onze modulaire (best-of-breed) oplossingen die we naast de suite-integratie tevens als stand-alone applicatie aanbieden óngeacht bronsysteem? Klik dan hier of neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contactpersoon
Jean Paul van Zijl, saleslead
Heeft u vragen over de mogelijkheden en integreerbaarheid van onze oplossingen? Ik help u graag bij uw oriëntatie.

Contact opnemen:
jpvanzijl@nexus-nederland.nl
+31(0)6 1184 0382

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht