Volledige ondersteuning voor
ambulante- en FACT medewerkers

DOEN! APP

De mobiele NEXUS / DOEN applicatie is speciaal ontwikkelt voor ambulante medewerkers, FACT-team medewerkers, en klinisch- & poliklinische medewerkers die snel en eenvoudig toegang willen tot essentiële dossiergegevens en hun afspraken.

De DOEN-app maakt volledig geïntegreerd onderdeel uit van de productsuite van NEXUS.Geïntegreerd

Volledige harmonisatie met NEXUS-ECDSnel en eenvoudig

Plaats-onafhankelijke dossiervoeringEfficiënt

Directe tijdsregistratie op locatieAnyplace

Overal toegang tot caseload

Ervaar de software!

Altijd toegang tot de juiste gegevens op het juiste moment, óngeacht de locatie vanuit waar je werkt! Dát is de NEXUS / DOEN! applicatie. Specifiek ontwikkelt voor de zorgverleners die veel op pad zijn en locatie-onafhankelijk zorg verlenen aan cliënten. De applicatie is voor- en samen met het zorgveld ontwikkelt en is daarmee zeer eenvoudig en praktisch in het gebruik. Denk hierbij aan volledige dossierinzage, het doorvoeren van tijdsregistraties en ook het maken van (nieuwe) zorgafspraken met de cliënt. Bent u benieuwd hoe de software eruit ziet? We tonen het u graag!


Demo aanvragen

Meer tijd voor zorgverlening

Méér tijd voor de cliënt, en relevante informatie op de momenten waar het er toe doet. Als zorgverlener én zorgorganisatie verwacht je de beste ondersteuning vanuit het elektronisch cliëntendossier (ECD). Met onze mobiele applicaties faciliteren we zorgverleners en ondersteunend personeel met locatie-onafhankelijke tooling voor optimale efficiëntie en gebruikersgemak. Alle onze mobiele oplossingen worden samen met eindgebruikers ontwikkeld en zijn daarmee volledig afgestemd op het de dagelijks werkprocessen!

Gebruiksvriendelijk

Het ECD vormt de kern van de zorgregistratie en dossiervoering voor cliënten. Bij NEXUS hechten wij enorm veel waarde aan de gebruiksvriendelijkheid van onze systemen. Dat betekent zo min mogelijk kliks en zo relevant mogelijke informatie afgestemd op het type gebruiker. Zo ook bij onze mobiele oplossingen. Naast het gebruikersgemak leveren wij applicaties die volledig ondersteunend zijn aan de daadwerkelijke werkzaamheden en bieden daarbij een interface die geheel is afgestemd op de gebruikersbehoefte.

Specifiek voor u

Ons zeer complete portfolio aan mobiele applicaties is per vakgebied volledig afgestemd op de eindgebruiker. Hierdoor garanderen wij een optimaal gebruiksgemak voor iedere doelgroep! De NEXUS apps zijn feilloos geharmoniseerd met de specifieke behoefte per afdeling en specialisme. Hierdoor krijgen alle gebruikers en zorgverleners op intuïtieve wijze direct toegang tot de voor hen meest essentiële informatie. De eenvoudige inlog maakt de software daarbij zeer laagdrempelig in gebruik.

Altijd en overal!

De mobiele DOEN! app ondersteund FACT en overige ambulant medewerkers met hun directe werkprocessen. Hierdoor zijn uw medewerkers qua administratie, tijdsregistratie, agenda, verantwoording en rapportage niet meer afhankelijk van de vaste werkplek met toegang tot het ECD. De DOEN! app zorgt ervoor dat uw medewerker altijd en overal toegang heeft tot de complete Caseload van de cliënt. Handig, efficiënt en van directe waarde voor uw ambulant zorgpersoneel!

Uw voordelen

  • Optimale ondersteuning ambulant en wijkgericht werken
  • Concrete tijdswinst door de verantwoording direct vast te leggen
  • Volledig afgestemd op het dagelijks proces
  • Adequate en accurate dossiervoering leidt hogere kwaliteit van registraties

Meer informatie

Bovenstaande oplossingen vormen een greep uit de oplossingen van NEXUS Nederland. Bent u benieuwd welke software integraal in ons suite-pakket zit verwerkt? Of wilt u meer weten over onze modulaire (best-of-breed) oplossingen die we naast de suite-integratie tevens als stand-alone applicatie aanbieden óngeacht bronsysteem? Klik dan hier of neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contactpersoon
Jean Paul van Zijl, saleslead
Heeft u vragen over de mogelijkheden en integreerbaarheid van onze oplossingen? Ik help u graag bij uw oriëntatie.

Contact opnemen:
jpvanzijl@nexus-nederland.nl
+31(0)6 1184 0382

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht