Elektronisch cliëntdossier
voor de zorgverlener

ECD / EXPERT

Het zeer complete Elektronisch Cliëntendossier van NEXUS ondersteunt zorgverleners in de GGZ, RIBW, Sociaal Domein en Forensische Zorg in al hun werkprocessen. In een omgeving die feilloos is afgestemd op de specifieke behoefte per afdeling, specialisme en gebruikersgroep. Hierdoor krijgen alle gebruikers en zorgverleners op intuïtieve wijze direct toegang tot de voor hen meest essentiële informatie.

De product-suite van NEXUS Nederland bestaat uit een breed scala van geïntegreerde zorg- en zorg ondersteunende oplossingen. Omdat al onze producten op hetzelfde framework zijn gefundeerd vormen de features automatisch een integraal onderdeel van de complete NEXUS-suite.PGO

Uitwisseling met álle PGO'sZorgprestatiemodel

Leverancier-onafhankelijke oplossingCliëntportaal

Verrijk uw digitale services naar cliënteHealth

De cliënt optimaal ondersteunen

Ervaar de software!

Méér tijd voor je cliënt, en relevante informatie op de momenten waar het er toe doet. Als zorgverlener én zorgorganisatie verwacht je de beste ondersteuning vanuit het elektronisch cliëntendossier (ECD). Zowel vanuit behandelperspectief als vanuit de zorginstelling zelf wil je zo volledig mogelijk gefaciliteerd worden in alle werkzaamheden. NEXUS biedt u daarom een optimaal systeem waarin iedere gebruiker vanuit zijn of haar functierol een vloeiende ondersteuning geniet die specifiek is afgestemd op de werkzaamheden en gebruikersrol. Wilt u ons ECD ervaren? Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking.


Demo aanvragen

Open en flexibel

Het ECD vormt de kern van uw pakketoplossing. Het elektronisch cliëntdossier helpt, ondersteunt en begeleid zorgverleners op een uiterst gebruiksvriendelijke manier in de diverse zorgtrajecten. Naast het ECD completeert ons rijke aanbod aan modules uw ICT-landschap met de mooiste innovaties. De applicaties worden hierbij volledig afgestemd op de functierol en gebruikersdoelgroep.  Het NEXUS-ECD beschikt daarnaast over diverse tooling om geautoriseerde derde-partijen brongegevens uit de NEXUS-systemen te laten opvragen, bijwerken en/of te ontsluiten in andere systemen, applicaties, portalen en Apps. Systeemopenheid ziet NEXUS als fundamenteel uitgangspunt en centrale pijler in onze strategie. Wij ondersteunen instelling-overstijgende samenwerking waarbij medische- en patiëntgegevens ongeacht systeemleverancier het zorgtraject volgen. Open-connectiviteit en (functioneel/technische) samenwerkingen tussen softwareleveranciers is randvoorwaardelijk om íedere betrokkene in de zorgketen te includeren.

Uw voordelen

  • Gegevens overal, volledig en actueel beschikbaar. Ook mobiel!
  • Multidisciplinair, alle disciplines betrokken bij de behandeling en begeleiding
  • Functionele autorisatie op zorgrelatie
  • Integratie tussen zorginhoudelijke verantwoording en backoffice verwerking

Cliëntportaal voor ieder ECD

NEXUS / CLIENTONLINE is het cliëntportaal voor organisaties in de GGZ, Forensische Zorg en het Sociaal Domein. Bij CLIENTONLINE draait alles om de wensen van de cliënt en jouw organisatie. Het portaal koppelt met ieder Elektronisch Cliëntendossier (ECD), past de vormgeving aan naar jouw huisstijl en biedt individuele profielen voor elke doelgroep. Hiermee stem je het aanbod van dossiergegevens, behandelmodules en andere tools precies af op de behoeften en wensen van de gebruiker.


Ontdek het portaal

Meer informatie

Bovenstaande oplossingen vormen een greep de functionaliteit van het ECD. Bent u benieuwd welke software integraal in ons pakket zit verwerkt? Of wilt u meer weten over onze modulaire (best-of-breed) oplossingen die we naast de suite-integratie tevens als stand-alone applicatie aanbieden óngeacht bronsysteem? Klik dan hier of neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contactpersoon
Jean Paul van Zijl, saleslead
Heeft u vragen over de mogelijkheden en integreerbaarheid van onze oplossingen? Ik help u graag bij uw oriëntatie.

Contact opnemen:
jpvanzijl@nexus-nederland.nl
+31(0)6 1184 0382

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht