Archiveren en delen van
ieder type gegevensbestand

MULTIMEDIA

Wilt u álle cliëntgerelateerde informatie op een verantwoorde en gestandaardiseerde manier opslaan én delen met het zorgnetwerk? Dan biedt NEXUS / MULTIMEDIA hiervoor de ideale oplossing.

Binnen de huidige cliëntenzorg en in de (ambulante) ggz wordt steeds structureler gebruik gemaakt van multimedia. Er zijn meer behandelcontacten bij de cliënt thuis en ook kunnen filmpjes, geluidsopnamen en foto’s onderdeel zijn van het behandelproces. NEXUS / MULTIMEDIA biedt uw ambulante zorgverleners een praktische App waarmee zij onderweg gemakkelijk foto’s en filmpjes kunnen toevoegen aan het systeem. De privacy van uw cliënt is hierbij vanzelfsprekend gewaarborgd. De bestanden worden bovendien resource-efficiënt opgeslagen buiten de database van uw ECD. Door de naadloze harmonisatie tussen MULTIMEDIA en het ECD ervaart u beide elementen als één systeem. Ook voor zorginstellingen die een ander ECD gebruiken dan NEXUS is een volledige integratie de standaard.Geïntegreerd

Volledige harmonisatie met íeder ECDSnel en eenvoudig

Plaats-onafhankelijke dossiervoeringUitwisseling

o.a. IHE, XDS, FHIR, DICOMAnyplace

Overal toegang tot caseload

Ervaar de software!

NEXUS / MULTIMEDIA is bij uitstek geschikt als totaaloplossing voor archivering en universeel contentmanagement binnen uw organisatie. Daarbij krijgt u alle (historische) medische informatie beschikbaar binnen uw EPD. U kunt al uw multimediale en medische bestanden eenvoudig beheren, publiceren en delen. De oplossing is gebouwd op internationale ICT-standaarden en is daardoor uitstekend te koppelen binnen uw EPD-applicatielandschap. Het is mogelijk naadloos te integreren. Hierdoor ervaren uw medewerkers dat zij binnen één omgeving aan het werk zijn. Zij hoeven geen aparte applicaties op te starten en hebben snel toegang tot de verschillende bestanden.


Demo aanvragen

Gebruiksvriendelijk

Het ECD vormt de kern van de zorgregistratie en dossiervoering voor cliënten. Bij NEXUS hechten wij enorm veel waarde aan de gebruiksvriendelijkheid van onze systemen. Dat betekent zo min mogelijk kliks en zo relevant mogelijke informatie afgestemd op het type gebruiker. Zo ook bij onze mobiele oplossingen. Naast het gebruikersgemak leveren wij applicaties die volledig ondersteunend zijn aan de daadwerkelijke werkzaamheden en bieden daarbij een interface die geheel is afgestemd op de gebruikersbehoefte.

Altijd en overal!

De (mobiele) MULTIMEDIA oplossing én app ondersteund zorg-, ambulant en de ondersteunend medewerker met hun directe werkprocessen. Hierdoor zijn uw medewerkers qua inzage, dossiervoering en archivering optimaal ontlast in hun directe werkzaamheden. MULTIMEDIA wordt zowel als onderdeel van de complete NEXUS-suite geleverd, alsmede als Best-of-Breed oplossing voor ieder type ECD-systeem. Wilt u meer weten over de archivering- en transmurale uitwisselmogelijkheden? Wij helpen u graag!

Uw voordelen

  • Foto’s en video's direct (intercollegiaal) onderdeel van het cliëntendossier
  • Bestanden voor cliënt toegankelijk via cliëntendossier
  • Autorisatie bepaalt toegang van zorgprofessionals
  • Gestandaardiseerd, verantwoord (transmuraal) delen van informatie

Meer informatie

Bovenstaande oplossingen vormen een greep uit de oplossingen van NEXUS Nederland. Bent u benieuwd welke software integraal in ons suite-pakket zit verwerkt? Of wilt u meer weten over onze modulaire (best-of-breed) oplossingen die we naast de suite-integratie tevens als stand-alone applicatie aanbieden óngeacht bronsysteem? Klik dan hier of neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contactpersoon
Jean Paul van Zijl, accountmanager GGZ
Heeft u vragen over de mogelijkheden en integreerbaarheid van onze oplossingen? Ik help u graag bij uw oriëntatie.

Contact opnemen:
jpvanzijl@nexus-nederland.nl
+31(0)6 1184 0382

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht