Planning, administratie, facturatie en wet&regelgeving in één pakket

ZORGLOGISTIEK

Het meest uitgebreide zorglogistieke systeem als totaaloplossing voor al uw werkprocessen rondom de financiële- en organisatorische administratie. De module NEXUS / ZORGLOGISTIEK ondersteunt alle gangbare financieringsvormen in de zorg waarbij u altijd verzekerd bent van compliancy met de laatste wet & regelgeving.

De applicatie is automatisch onderdeel van de volledige NEXUS-suite en is tevens uitermate geschikt als Best-of-Breed applicatie. Onze jarenlange expertise en uiterst betrouwbare oplossingen geven NEXUS de uitmuntende reputatie op het gebied van stabiliteit en zekerheid voor al uw financiële administratie. Van ordermanagement tot roosterplanning, en van facturatie tot declaratie: NEXUS / ZORGLOGISTIEK biedt u de volledige ondersteuning in al uw administratieve processen.

Volledige ontzorging
Uw totaaloplossing voor alle (financiële) administratie, planning, wet & regelgeving.

  • Ordermanagement
  • Facturatie
  • Agenda en roosterplanning
  • Wet & regelgeving (inclusief Zorgprestatiemodel)Compleet

Uw zorglogistiek optimaal geregeld!ZPM

Zorgprestatiemodel in systeemEfficiënt

Betrouwbaar en easy to usePlanning

Optimale allocatie van resources

Meer tijd voor zorgverlening

Eenvoudig en efficiënt werken met altijd de juiste en actuele informatie, dát is ZORGLOGISTIEK van NEXUS Nederland. Wij beschikken over jarenlange ervaring en leveren de meest betrouwbare logistieke software met een uitstekende wet & regelgeving module. Hierdoor bent u als zorginstelling altijd verzekert van de beste ondersteuning voor al uw financiële- en administratieve werkzaamheden. Onze oplossingen worden samen met eindgebruikers ontwikkeld en zijn daarmee volledig afgestemd op de dagelijks werkprocessen.

Gebruiksvriendelijk

De module ZORGLOGISTIEK vormt de kern voor al uw ondersteunende processen. Bij NEXUS hechten wij daarom enorm veel waarde aan de gebruiksvriendelijkheid. Dat betekent zo min mogelijk kliks en relevante informatie die altijd beschikbaar is. Zo ook bij onze administratieve oplossingen. Naast het gebruikersgemak leveren wij applicaties die volledig ondersteunend zijn aan de werkzaamheden. Onze oplossingen beschikken daarbij altijd over een interface die volledig is afgestemd op de praktische informatiebehoefte van de gebruiker.

ZORGPRESTATIEMODEL

Werkt u in de ggz of de forensische zorg? Dan heeft uw instelling per 1-1-2022 te maken met het Zorgprestatiemodel. NEXUS biedt de volledige ontzorging in de overgang naar dit nieuwe bekostigingsmodel. Ook voor niet-NEXUS afnemers biedt onze SAAS-ZPM oplossing uitkomst! Wij leveren we de ZPM-applicatie namelijk volledig vanuit de Cloud en doen dit zowel direct naar zorgaanbieders, áls naar collega leveranciers. Wilt u meer weten over onze ZPM-oplossing? Klik dan op de button.


Meer lezen

Meer informatie

Bovenstaande oplossingen vormen een greep uit de oplossingen van NEXUS Nederland. Bent u benieuwd welke software integraal in ons suite-pakket zit verwerkt? Of wilt u meer weten over onze modulaire (best-of-breed) oplossingen die we naast de suite-integratie tevens als stand-alone applicatie aanbieden óngeacht bronsysteem? Klik dan hier of neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Kennisexpert
Arjen Sondag, productmanager GGZ
Heeft u vragen over de Wet & Regelgeving en oplossingen voor o.a. het Zorgprestatiemodel? Ik help u graag.

Contact opnemen

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht