Optimale ZPM-oplossing voor zorgaanbieder én collega-leverancier

ZORGPRESTATIEMODEL

Bent u een professional in de geestelijke gezondheidszorg of de forensische zorg? Dan krijgt u te maken met het Zorgprestatiemodel: de nieuwe bekostiging voor ggz en fz. Dat gaat vanaf 2022 de prestaties voor basis-ggz, DBC’s en ZZP’s vervangen. Benieuwd wat dat voor u betekent? Wij helpen u graag!

De product-suite van NEXUS Nederland bestaat uit een breed scala van geïntegreerde oplossingen. De nieuwe bekostigingsmodule is hier integraal onderdeel van. En ook voor niet-NEXUS afnemers biedt onze SAAS-ZPM oplossing uitkomst! Wij leveren we de ZPM-applicatie namelijk volledig vanuit de Cloud en doen dit zowel direct naar zorgaanbieders, áls naar collega leveranciers die gebruik willen maken van onze expertise én software-oplossing jegens hun eigen klanten. Werkt u voor een zorgorganisatie actief in de ggz en/of fz, en wilt u meer weten over onze ZPM-oplossing? Neem dan snel contact met ons op zodat wij ook voor uw instelling de oplossing verzorgen om te voldoen aan de nieuwe wetgeving per 1 januari 2022.Voor íeder ECD!

ZPM-oplossing voor elk systeemDeclareren

Per 1 januari 2022 conform ZPMZorgvraagtypering

Compleet voor de ggz en fzCloud

Volledige SAAS-oplossing

Vloeiende overgang

Arjen Sondag, productmanager GGZ: "Alles wat je niet kunt registreren, kun je niet declareren. Dus wij zorgen voor een goede registratie!" NEXUS heeft op de eerste plaats een ZPM-oplossing voor de afnemers van het NEXUS-ECD. De oplossing zit volledig geïntegreerd verwerkt in de wijze waarop zorgverleners hun prestaties registeren. De zorg wordt daarbij gecategoriseerd op 'zorgvraag'. In de geïntegreerde oplossing zitten alle zaken als ZPM-productie, facturatie en zorgvraagtypering naadloos in het werkproces van de zorgverlener verweven. Hierdoor dragen wij zorg voor een vloeiende overgang naar het nieuwe declaratie-model.

Gesprek aanvragen

Video: EPD / SPECIALIST

Voor íeder systeem

De migratie naar ZPM betekent niet alleen een veranderde registratie en afleiding, maar ook de gehele interne informatievoorziening van een organisatie zal aangepast moeten worden. Dit varieert van gegevens op brieven, emails, notificaties, maar vooral ook de business intelligence overzichten moeten worden gewijzigd. De NEXUS-suite wordt hier volledig op aangepast. Omdat wij al onze nieuwe software volledig Webbased ontwikkelen is de NEXUS / ZPM-module uitermate geschikt voor de adoptie in niet-NEXUS systemen. Dit betekent dat naast de zorgaanbiedende organisaties óók collega-leveranciers van onze ZPM-oplossingen gebruik maken. Wij leveren onze software zowel direct aan instellingen, als aan softwareleveranciers die zelf geen oplossing voor hun afnemersgroep ontwikkelen. Beide segmenten helpen wij graag met onze modulaire pakketvarianten!

SAAS-oplossing

Alle NEXUS / ZPM oplossingen worden als volledige SAAS-solution direct vanuit de NEXUS / CLOUD geleverd. Dit betekent dat uw zorginstelling optimaal ontlast wordt op gebiedt van implementatie en onderhoud van de applicatie. De modulaire oplossing functioneert optimaal binnen iedere ICT-omgeving ongeacht het type ECD-leverancier. Via de OPEN API CONNECTOR kan onze ZPM-oplossing namelijk vloeiend communiceren met elk type systeem. NEXUS hanteert hierbij altijd de basisprincipes van Registratie-aan-de-Bron waarbij wij het ZIB-model het uitgangspunt is. Dit biedt afnemers de maximale vrijheid en flexibiliteit om op hun applicatielandschap naar eigen wens en tévens te profiteren van alle voordelen rondom eenmalige registratie aan de bron en gestructureerde data uitwisseling.

Kies het pakket dat u past!

NEXUS biedt diverse oplossingen om zorginstellingen al dan niet volledig te ondersteunen rondom de (wettelijk verplichte) ZPM-processen. Afhankelijk van uw wensen en de inrichting van uw ICT-landschap bieden wij een modulaire SAAS-oplossing waarmee wij u ontzorgen. Wilt u voor de maximale ondersteuning? Dan kiest u voor het MAX pakket. En heeft u wellicht vanuit uw ECD-leverancier wel een oplossing voor de zorgvraagtypering, maar niet voor de facturatie conform de nieuwe voorschriften? Dan is mogelijk het pakket COMPLETE de ideale optie! Wilt u enkel uw data uit uw bronsystemen omzetten naar output geschikt voor facturatie (door een niet-NEXUS systeem)? Ook dat is mogelijk! Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Collega leveranciers

Wilt u als ECD-leverancier zeker zijn van een solide, stabiele en uiterst betrouwbare ZPM-oplossing voor uw klantengroep? Maak het uzelf eenvoudig, en kies voor de volledig integreerbare oplossingen van NEXUS Nederland! Wij leveren onze ZPM-software namelijk ook aan collega leveranciers die ontlast willen worden op dit thema. Per 1 januari 2022 vindt er een harde overgang plaats naar het nieuwe bekostigingsmodel. Zoekt u naar een antwoord voor uw afnemers en oplossing die qua interface en functie volledig harmoneert met uw eigen systemen? Onze ZPM-oplossingen kunnen via onze OPEN API's integraal met uw eigen systemen worden geconnecteerd. Neem contact met ons op! Onze productexperts vertellen u hier graag meer over.

Voor ieder ECD-systeem

Wilt u als ECD-leverancier zeker zijn van een solide, stabiele en uiterst betrouwbare ZPM-oplossing voor uw klantengroep? Maak het uzelf eenvoudig, en kies voor de volledig integreerbare oplossingen van NEXUS Nederland! Wij leveren onze ZPM-software namelijk ook aan collega leveranciers die ontlast willen worden op dit thema. Per 1 januari 2022 vindt er een harde overgang plaats naar het nieuwe bekostigingsmodel. Zoekt u naar een antwoord voor uw afnemers en oplossing die qua interface en functie volledig harmonieert met uw eigen systemen? Onze ZPM-oplossingen kunnen via onze OPEN API's integraal met uw eigen systemen worden geconnecteerd. Neem contact met ons op! Onze product experts vertellen u hier graag meer over.

Contact opnemen

Meer informatie

Ons zeer ervaren multidisciplinaire team van specialisten, consultants en IT-experts ondersteunen u graag bij de overgang naar het Zorgprestatiemodel. Onze ZPM-oplossing past uitstekend op ieder type ECD-systeem, waardoor ook niet-NEXUS instellingen van onze slimme applicaties gebruik kunnen maken. Wij helpen u graag bij uw oriëntatie op het voor u best passende pakket.

Contactpersoon
Jean Paul van Zijl, accountmanager GGZ
Heeft u vragen over de mogelijkheden en integreerbaarheid van onze oplossingen? Wij helpen u graag!

Contact opnemen:
jpvanzijl@nexus-nederland.nl
+31(0)6 1184 0382

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht