Optimale ZPM-oplossing voor zorgaanbieder én collega-leverancier

Kies het pakket dat u past!

Bent u een professional in de geestelijke gezondheidszorg of de forensische zorg? Dan krijgt u te maken met het Zorgprestatiemodel: de nieuwe bekostiging voor ggz en fz.  Dat gaat vanaf 2022 de prestaties voor basis-ggz, DBC’s en ZZP’s vervangen. Is uw organisatie hier klaar voor? Wij bieden u drie pakket opties waarmee wij ook voor uw organisatie de oplossing hebben!

Voor afnemers van NEXUS / ZORGLOGISTIEK is onze meest uitgebreide ZPM-module (MAX!) per 01-01-2022 integraal onderdeel van het NEXUS-systeem. En ook voor niet-NEXUS afnemers bieden wij een SAAS-ZPM oplossing. Wij leveren we de ZPM-applicatie namelijk volledig vanuit de Cloud en doen dit zowel direct naar zorgaabieders, áls naar collega leveranciers die gebruik willen maken van onze expterise én software-oplossing jegens hun eigen klanten. Werkt u voor een zorgorganisatie actief in de ggz en/of fz, en wilt u meer weten over onze ZPM-oplossingen? Neem dan snel contact met ons via onderstaand contactformulier.Facturatie

Uw data gereed voor facturatie

Optie 1: START!Declareren

Per 1 januari 2022 conform ZPM

Optie 2: COMPLETE!Zorgvraagtypering

Compleet voor de ggz en fz

Optie 3: MAX!

Contact opnemen

Wilt u meer weten over de drie pakketopties? Stel via onderstaand formulier uw vraag over het Zorgprestatiemodel. Onze experts nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Ik ga akkoord met het verzamelen, verwerken en overdragen van mijn persoonlijke gegevens zodat mijn contactvraag beantwoord kan worden door NEXUS Nederland. Ik weet dat ik nadien de gegeven toestemming kan intrekken via communicatie@nexus-nederland.nl

Bereken het volgende: 9 plus 8.

Meer informatie

Ons zeer ervaren multidisciplinaire team van specialisten, consultants en IT-experts ondersteunen u graag bij de overgang naar het Zorgprestatiemodel. Onze ZPM-oplossing past uitstekend op ieder type ECD-systeem, waardoor ook niet-NEXUS instellingen van onze slimme applicaties gebruik kunnen maken. Wij helpen u graag bij uw oriëntatie op het voor u best passende pakket.

Contactpersoon
Jean Paul van Zijl, saleslead
Heeft u vragen over de mogelijkheden en integreerbaarheid van onze oplossingen? Wij helpen u graag!

Contact opnemen:
jpvanzijl@nexus-nederland.nl
+31(0)6 1184 0382

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht