NEXUS Nederland en RVC Medical IT kondigen strategische groeiplannen aan en onthullen nieuwe merknaam

  • NEXUS / Nederland
  • Nieuws
  • NEXUS Nederland en RVC Medical IT kondigen strategische groeiplannen aan en onthullen nieuwe merknaam

Vianen, 15 feb 2024 –NEXUS Nederland en RVC Medical IT, toonaangevende spelers in digitale zorgoplossingen, kondigen de integratie van hun productportfolio aan, samen met een belangrijke naamswijziging.

Deze strategische beslissing stelt beide bedrijven in staat om hun aanbod te versterken en klanten een uitgebreide en naadloze oplossing te bieden. Als onderdeel van deze integratie zal RVC Medical IT vanaf maandag 19 februari 2024 officieel verdergaan onder de naam NEXUS Nederland. Deze naamswijziging benadrukt de samensmelting van expertise en technologieën en versterkt de positie van NEXUS Nederland als innovatieve en toonaangevende speler in de gezondheidszorgsector.

Grote stappen met steun van moederbedrijf

“Deze aankondiging markeert een cruciale stap in de gezamenlijke ambitie om de gezondheidszorg in Nederland te transformeren. Samen breiden we onze capaciteit op het gebied van projecten en productontwikkeling significant uit. Daarnaast richten we ons op Customer Success, om zo op een goede en gestructureerde manier te kunnen werken aan onze partnerships met onze bestaande klanten," aldus Fred Hiddinga, CEO NEXUS Nederland."Met de steun van ons moederbedrijf NEXUS AG maken wij grote stappen. Dit bevordert lange termijn continuïteit en ondersteunt de groei en integratie van ons portfolio."

Nieuwe productlijn, uitgebreid aanbod: NEXUS Enterprise Diagnostics

Het diagnostische productportfolio van RVC wordt omgedoopt tot NEXUS Enterprise Diagnostics, waarin RVC Clinical Assistant, RVC Clinical Insight, VNA+ en de andere beeld- en datamanagementoplossingen van RVC vallen.

Joost van Geijn, CEO RVC Medical IT: "De integratie van onze expertise en technologie stelt ons in staat om de ontwikkeling van diagnostische software verder te versnellen en onze klanten geavanceerde oplossingen te bieden die bijdragen aan betere diagnostiek en zorgkwaliteit. Door de integratie van RVC's productlijn als onderdeel van het NEXUS-aanbod kunnen we onze klanten een bredere en meer complete dienstverlening aanbieden, bestaande uit een elektronisch patiëntendossier (EPD), een diagnostisch platform en aanverwante modules. Dit sluit naadloos aan op onze groeidoelstellingen."

Versterken van de positie in de zorgsector: Groei en klantgerichtheid

In het kort, de integratie van het productportfolio en de naamswijziging vormen cruciale stappen voor NEXUS Nederland om hun aanbod uit te breiden, hun merkpositionering te versterken en hun positie als innovatieve speler in de zorgsector te versterken. Het bedrijf is vastbesloten om hun klanten de best mogelijke oplossingen te bieden en het bedrijf verder te laten groeien in lijn met de veranderende behoeften van de gezondheidszorg.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Peter Rutjes

CommercieelManager, NEXUS Nederland

Tel: 0630698307

E-mail: prutjes@nexus-nederland.nl

Over NEXUS Nederland:

NEXUS Nederland is een toonaangevende leverancier van digitale zorgoplossingen. Met geavanceerde technologieën en diepgaande kennis van de gezondheidszorgsector draagt NEXUS Nederland bij aan een betere zorgervaring, verbeterde behandelresultaten en een efficiëntere bedrijfsvoering.

Over RVC Medical IT:

RVC Medical IT is een vooraanstaande leverancier van diagnostische oplossingen, VNAen beeld-en datamanagementoplossingen in de gezondheidszorg. Met geavanceerde technologieën en diepgaande expertise op het gebied van diagnostieken VNAdraagt RVC Medical IT bij aan verbeterde diagnostiek en zorgkwaliteit.

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht