Diagnostische software
in suite, én best-of-breed

Ons rijke portfolio aan modulaire diagnostische oplossingen is tevens geschikt voor zorginstellingen die geen gebruik maken van het NEXUS-EPD. ​Veel van onze modules zijn namelijk, naast de integratie binnen de NEXUS-suite, systeemonafhankelijk te implementeren in ieder ICT-landschap.

Náást de fundamentele openheid van onze systemen is het de ambitie van de NEXUS om Europa’s meest toonaangevende leverancier van geïntegreerde zorgoplossingen te worden. De recente opname van RVC Medical IT in de NEXUS-groep past feilloos in onze missie om zorginstellingen een innovatieve ICT-werkomgeving te bieden, geheel afgestemd op de behoeften van haar key-users. Met een marktaandeel van meer dan 50% in het segment van enterprise imaging en diagnostics zijn NEXUS en RVC gevestigde namen in Nederland én Europa. Alle producten binnen de diagnostische productserie zijn, naast adoptie in de NEXUS-suite, uitermate geschikt voor integratie met ieder type bronsysteem (beter bekend als best-of-breed). In onderstaande overzichten tonen wij u themagewijs onze diagnostische oplossingen.

Diagnostische zorgflow
Volledige ondersteuning van diagnostische werkprocessen, onafhankelijk van bronleverancier.

Diagnostische software
Leverancier onafhankelijk aanbod van diagnostische modules.

Ehealth en uitwisseling
De ideaele combinatie tussen digitale services en cliënttregie!

Ervaar de software!

Méér tijd voor je cliënt, en relevante informatie op de momenten waar het er toe doet. Als radioloog én zorgorganisatie verwacht je de beste ondersteuning vanuit het Radiologie Informatie Systeem (RIS). Zowel vanuit behandelperspectief als vanuit de zorginstelling zelf wil je zo volledig mogelijk gefaciliteerd worden in alle werkzaamheden. NEXUS biedt u daarom een optimaal systeem waarin iedere gebruiker vanuit zijn of haar functierol een vloeiende ondersteuning geniet die specifiek is afgestemd op de werkzaamheden van de gebruiker.


Demo aanvragen

Internationaal portfolio

Van de specialistische afdeling tot het hele ziekenhuis: de internationale NEXUS-groep biedt een rijk portfolio aan geïntegreerde diagnostische oplossingen.

Meer informatie

Contactpersoon
Klaas de Jong, accountmanager ziekenhuizen
Heeft u vragen over de mogelijkheden en integreerbaarheid van onze diagnostische oplossingen? Ik help u graag bij uw oriëntatie.

klaas.de.jong@nexus-nederland.nl
+31(0)6 5347 9662

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht