Premium diagnostische oplossingen
vanuit de NEXUS-groep

Internationale kracht

Ons ruime aanbod van diagnostische oplossingen is tevens voor zorginstellingen geschikt die geen gebruik maken van het NEXUS-EPD. ​Onze diagnostische modules zijn namelijk, naast de integratie binnen de NEXUS-suite, systeemonafhankelijk te implementeren in ieder ICT-landschap. Wilt u meer weten over onze diagnostische software? We komen graag met u in contact om uw wensen te bespreken.

Onder de internationale NEXUS-vlag voeren wij een zeer rijk portfolio aan diagnostische software. Deze premium diagnostische modules zijn specifiek per vakgebied ontwikkeld en worden over de hele wereld ingezet bij honderden ziekenhuizen, klinieken en ZBC's. De internationale NEXUS-groep voert daarbij een actieve groeistrategie. Zowel autonoom als via gerichte overnames van specialistische niche-leveranciers binnen de health-sector verbreden wij voortdurend ons portfolio.

Ingo Behrendt, CEO NEXUS AG: "Wij blijven het pakket aan geïntegreerde zorgoplossingen verder uitbreiden waarbij we zorginstellingen een innovatieve ICT-werkomgeving bieden, geheel afgestemd op de behoefte van haar key-users. Als voorbeeld van onze groeibeweging past de recente overname van RVC Medical IT en het de DXC oplossingen voor Medicatie Logistiek feilloos in onze groeiambities."

Meer informatie

Wilt u meer weten over onderstaande oplossingen? Klik op onderstaande tegels om een informatie aanvraag te versturen. Uiteraard kunt u ons ook bellen via tel: +31(0)88 0287100

Samenhangende oplossingen

Omdat al onze producten op hetzelfde framework worden gefundeerd vormen de oplossingen automatisch een integraal onderdeel van de complete NEXUS-suite.

Meer informatie

Contactpersoon
Klaas de Jong, accountmanager ziekenhuizen
Wilt u ontdekken hoe onze oplossingen u ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden? Ik kom het u graag demonstreren.

klaas.de.jong@nexus-nederland.nl
+31(0)6 5347 9662

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht