Optimale ZPM-oplossing voor zorgaanbieder én collega-leverancier

ZORGPRESTATIEMODEL

Bent u een professional in de geestelijke gezondheidszorg of de forensische zorg? Dan krijgt u te maken met het Zorgprestatiemodel: de nieuwe bekostiging voor ggz en fz. Dat gaat vanaf 2022 de prestaties voor basis-ggz, DBC’s en ZZP’s vervangen. Benieuwd wat dat voor u betekent? Wij helpen u graag!

De product-suite van NEXUS Nederland bestaat uit een breed scala van geïntegreerde oplossingen. De nieuwe bekostigingsmodule is hier integraal onderdeel van. En ook voor niet-NEXUS afnemers biedt onze SAAS-ZPM oplossing uitkomst! Wij leveren we de ZPM-applicatie namelijk volledig vanuit de Cloud en doen dit zowel direct naar zorgaanbieders, áls naar collega leveranciers die gebruik willen maken van onze expertise én software-oplossing jegens hun eigen klanten. Werkt u voor een zorgorganisatie actief in de ggz en/of fz, en wilt u meer weten over onze ZPM-oplossing? Neem dan snel contact met ons op zodat wij ook voor uw instelling de oplossing verzorgen om te voldoen aan de nieuwe wetgeving per 1 januari 2022.Voor íeder ECD!

ZPM-oplossing voor elk systeemDeclareren

Per 1 januari 2022 conform ZPMZorgvraagtypering

Compleet voor de ggz en fzCloud

Volledige SAAS-oplossing

Vloeiende overgang

Arjen Sondag, productmanager GGZ: "Alles wat je niet kunt registreren, kun je niet declareren. Dus wij zorgen voor een goede registratie!" NEXUS heeft op de eerste plaats een ZPM-oplossing voor de afnemers van het NEXUS-ECD. De oplossing zit volledig geïntegreerd verwerkt in de wijze waarop zorgverleners hun prestaties registeren. De zorg wordt daarbij gecategoriseerd op 'zorgvraag'. In de geïntegreerde oplossing zitten alle zaken als ZPM-productie, facturatie en zorgvraagtypering naadloos in het werkproces van de zorgverlener verweven. Hierdoor dragen wij zorg voor een vloeiende overgang naar het nieuwe declaratie-model.

Gesprek aanvragen

Kies uw pakket!

Specifiek voor de verschillende ZPM-behoefte per zorginstelling biedt NEXUS Nederland drie pakketoplossingen waarmee we ook uw organisatie ontzorgen met de nieuwe bekostigingssystematiek. Welk pakket past bij uw instelling?

Voor ieder ECD-systeem

Wilt u als ECD-leverancier zeker zijn van een solide, stabiele en uiterst betrouwbare ZPM-oplossing voor uw klantengroep? Maak het uzelf eenvoudig, en kies voor de volledig integreerbare oplossingen van NEXUS Nederland! Wij leveren onze ZPM-software namelijk ook aan collega leveranciers die ontlast willen worden op dit thema. Per 1 januari 2022 vindt er een harde overgang plaats naar het nieuwe bekostigingsmodel. Zoekt u naar een antwoord voor uw afnemers en oplossing die qua interface en functie volledig harmonieert met uw eigen systemen? Onze ZPM-oplossingen kunnen via onze OPEN API's integraal met uw eigen systemen worden geconnecteerd. Neem contact met ons op! Onze product experts vertellen u hier graag meer over.

Contact opnemen

Meer informatie

Ons zeer ervaren multidisciplinaire team van specialisten, consultants en IT-experts ondersteunen u graag bij de overgang naar het Zorgprestatiemodel. Onze ZPM-oplossing past uitstekend op ieder type ECD-systeem, waardoor ook niet-NEXUS instellingen van onze slimme applicaties gebruik kunnen maken. Wij helpen u graag bij uw oriëntatie op het voor u best passende pakket.

Contactpersoon
Jean Paul van Zijl, accountmanager GGZ
Heeft u vragen over de mogelijkheden en integreerbaarheid van onze oplossingen? Wij helpen u graag!

jpvanzijl@nexus-nederland.nl
+31(0)6 1184 0382

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht