Optimale ZPM-oplossing voor zorgaanbieder én collega-leverancier

Kies het pakket dat u past!

Bent u een professional in de geestelijke gezondheidszorg of de forensische zorg? Dan krijgt u te maken met het Zorgprestatiemodel: de nieuwe bekostiging voor ggz en fz.  Dat gaat vanaf 2022 de prestaties voor basis-ggz, DBC’s en ZZP’s vervangen. Is uw organisatie hier klaar voor? Wij bieden u drie pakket opties waarmee wij ook voor uw organisatie de oplossing hebben!

Voor afnemers van NEXUS / ZORGLOGISTIEK is onze meest uitgebreide ZPM-module (MAX!) per 01-01-2022 integraal onderdeel van het NEXUS-systeem. En ook voor niet-NEXUS afnemers bieden wij een SAAS-ZPM oplossing. Wij leveren we de ZPM-applicatie namelijk volledig vanuit de Cloud en doen dit zowel direct naar zorgaabieders, áls naar collega leveranciers die gebruik willen maken van onze expterise én software-oplossing jegens hun eigen klanten. Werkt u voor een zorgorganisatie actief in de ggz en/of fz, en wilt u meer weten over onze ZPM-oplossingen? Neem dan snel contact met ons via onderstaand contactformulier.Facturatie

Uw data gereed voor facturatie

Optie 1: START!Declareren

Per 1 januari 2022 conform ZPM

Optie 2: COMPLETE!Zorgvraagtypering

Compleet voor de ggz en fz

Optie 3: MAX!

Contact opnemen

Wilt u meer weten over de drie pakketopties? Stel via onderstaand formulier uw vraag over het Zorgprestatiemodel. Onze experts nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Tel 6 en 2 bij elkaar op.

Meer informatie

Ons zeer ervaren multidisciplinaire team van specialisten, consultants en IT-experts ondersteunen u graag bij de overgang naar het Zorgprestatiemodel. Onze ZPM-oplossing past uitstekend op ieder type ECD-systeem, waardoor ook niet-NEXUS instellingen van onze slimme applicaties gebruik kunnen maken. Wij helpen u graag bij uw oriëntatie op het voor u best passende pakket.

Contactpersoon
Jean Paul van Zijl, accountmanager GGZ
Heeft u vragen over de mogelijkheden en integreerbaarheid van onze oplossingen? Wij helpen u graag!

jp.vanzijl@nexus-nederland.nl
+31(0)6 1184 0382

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht