Modulaire oplossingen:
Open en integreerbaar!

Ons ruime aanbod van modulaire oplossingen is tevens voor zorginstellingen geschikt die geen gebruik maken van het NEXUS-EPD. ​Veel van onze modules zijn namelijk, naast de integratie binnen de NEXUS-suite, systeemonafhankelijk te implementeren in ieder ICT-landschap.

Maakt uw ziekenhuis gebruik van een software-pakket van andere aanbieders? Geen probleem! Onze modulaire oplossingen zijn volledig te harmoniseren in uw bestaande ICT-omgeving. Onze experts vertellen u graag over de mogelijkheden. En bent u al klant van NEXUS en wilt u een applicatie van een derde-leverancier connecten aan uw bronsystemen? Ook dan kan! NEXUS Nederland is expert in het vertalen van uw ICT-ambities naar gerichte oplossingen. Onze innovatieve software kenmerkt zich door de open architectuur. Dit betekent dat we makkelijk kunnen samenwerken met derde-leveranciers. Hierdoor heeft u nu, en in de toekomst toegang tot de mooiste oplossingen en houdt u volledige regie op de inrichting van uw ICT-omgeving.

Ehealth en uitwisseling
De ideale combinatie tussen digitale services en cliëntregie!

Diagnostische zorgflow
Volledige ondersteuning van diagnostische werkprocessen, onafhankelijk van bronleverancier.

Diagnostische software
Leverancier onafhankelijk aanbod van diagnostische modules.

Open systemen

Open-connectiviteit en (functioneel/technische) samenwerkingen tussen softwareleveranciers zijn randvoorwaardelijk om íedere betrokkene in de zorgketen te includeren. Om instelling-, systeem-, thema- én domeinoverstijgend een dusdanige harmonie tussen systemen, oplossingen, data en functionaliteit te bewerkstelligen is systeemopenheid een fundamenteel principe van NEXUS en vormt dan ook een centrale pijler in onze strategie.

Meer lezen

Complete suite

De complete ZIS/EPD product-suite van NEXUS Nederland bestaat uit een breed scala van geïntegreerde oplossingen. Omdat al onze producten op hetzelfde framework worden gefundeerd vormen de oplossingen automatisch een integraal onderdeel van de complete NEXUS-suite. Ontdek de mogelijkheden van ons flexibele- en open EPD!

Bekijk suite oplossing

Meer informatie

Bent u benieuwd welke software integraal in onze suite zit verwerkt, of wilt u meer weten over onze modulaire oplossingen? We helpen u graag verder!

Contactpersoon
Klaas de Jong, accountmanager
Heeft u vragen over onze oplossingen? Ik help u graag bij uw oriëntatie!

klaas.de.jong@nexus-nederland.nl
+31(0)6 5347 9662

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht