Optimale ondersteuning voor rolgebaseerde werkprocessen

Acute Zorg Unit

NEXUS / ACUTE ZORG is het geïntegreerde product binnen het NEXUS / EPD voor zorgverlening langs de acute as. Het biedt een specifieke Workspace geoptimaliseerd voor en ter ondersteuning van de medewerkers die acute zorg verlenen binnen een ziekenhuis waaronder de SEH en Traumacentra.

Artsen, verpleegkundigen en het secretariaat worden optimaal ondersteund in hun werk waarbij het systeem aansluit bij de praktijk van de SEH. Informatie wordt overzichtelijk, snel en gebruiksvriendelijk gepresenteerd en is snel te registreren door middel van bijvoorbeeld slepen en aanvinken. Als het moet ook in omkeerde volgorde en achteraf.

De module toont u in één overzicht welke patiënten verwacht worden op de spoedeisende hulp, wat de bezetting is op de verschillende kamers, en welk personeel aanwezig en/of toegewezen is. Ook de doorlooptijden, triage (MTS & NTS) en targettijden worden in het overzicht gepresenteerd naast de informatie die voor patiëntveiligheid van belang is zoals allergieën, BRMO en behandelbeperkingen.

Screenshot: Workspace Acute Zorg

Voor artsen en verpleegkundigen is het NEXUS / EPD geïntegreerd binnen NEXUS / ACUTE ZORG en is het EPD toegespitst op de spoedeisende hulp. Zo kunnen opdrachten en opdrachtensets eenvoudig worden aangevraagd en worden opgevolgd, bij het uitvoeren van opdrachten worden automatisch de juiste NZa zorgactiviteiten afgeleid om zo tot een juist zorgproduct te komen. Verder is alle functionaliteit rondom statusvoeren, rapportage, vitale functies, uitslagen, infusen, vochtbalans en scores beschikbaar in deze omgeving.

Tijdens een behandeling op de spoedeisende hulp worden belangrijke gegevens rondom de patiënt en de uitgevoerde handeling vastgelegd. Alle geregistreerde gegevens zijn op de achtergrond gecodeerd volgens het gegevensmodel van de Landelijke Trauma Registratie (LTR), Letsel Informatie Systeem (LIS), Landelijke Basisregistratie Ziekenhuizen (LBZ) voor de stuurinformatie en de aanlevering van de verschillende landelijke benchmarks. Alle financiële en statistische codes worden automatisch gegenereerd, om zo tot een juist zorgproduct te komen of een juiste basis te creëren voor analyse.

Uw voordeel in één oogopslag

  • Werkprocessen volledig afgestemd op gebruikersrol
  • Geoptimaliseerd voor SEH en Trauma
  • Overzichtelijke weergave van essentiële informatie
  • Eenvoudig afdelingsoverstijgende acties uitzetten
  • Optimaal gebruikersgemak door EPD integratie
  • Desktop volledig afgestemd op Acute Zorg Unit

Ondersteuning op maat

De Workspace voor de Acute Zorg Unit bevat minimaal onderstaande, samenhangende, softwarecomponenten.

Meer informatie

Contactpersoon
Klaas de Jong, accountmanager ziekenhuizen
Wilt u ontdekken hoe onze oplossingen u ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden? Ik kom het u graag demonstreren.

Contact opnemen:
klaas.de.jong@nexus-nederland.nl
+31(0)6 5347 9662

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht