Closed-loop medicatiesysteem voor zorgverlener, specialist en apotheek

Als onderdeel van de NEXUS suite wordt de oplossing voor medicatie geïntegreerd aangeboden. Per werkomgeving is de medicatiemodule ingericht op de specifieke werkprocessen van de gebruikers. Bij NEXUS noemen we deze omgeving een Workspace. Denk hierbij aan de Workspace Acuut waarin de zorgverleners op de SEH-afdeling precies die ondersteuning krijgen die voor hun werkzaamheden van belang is. Een direct overzicht van de allergieën, medicatieprofielen en historische data is hierbij evident. De medicatiemodule is hierbij in dit voorbeeld dan ook specifiek ingericht voor een optimaal gebruik of deze afdeling.

De productlijn NEXUS / MEDICATIE is een integraal onderdeel van onze EPD suite. De geïntegreerde module wordt hierbij als Elektronisch-Voorschrijf-Systeem én Toedienings-Registratie-Systeem ingezet.

 

Video: Software impressie Medicatie module in Workspace ACUTE (SEH)

Farmacie en geneesmiddelen logistiek

Per 1 september 2021 heeft NEXUS Nederland de productlijnen Centrasys en Care Solutions overgenomen. “Met de adoptie van deze productlijnen realiseren we de gewenste closed-loop inrichting voor alle medicatie- en apothekersprocessen. Van inkoop tot facturatie, en van elektronisch voorschrijven tot toedieningsregistratie: met deze stap stroomlijnen we de workflow van zowel de medische- als logistieke processen vanuit één suite”, aldus Fred Hiddinga, algemeen directeur NEXUS Nederland. Als onderdeel van de overeenkomst zullen ook de Nederlandse Dedalus personeelsleden, verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van de software, overgaan naar NEXUS Nederland.

NEXUS voert een actieve buy-and-built strategie op Nederlandse zorgmarkt en ondersteunt zowel een best-of-breed als best-of-suite filosofie. Frank van Grinsven, productmanager: “Gesterkt met deze overname wordt ons pharmacy logistieke systeem nu een naadloos onderdeel van de NEXUS-suite. Daarnaast blijven we het partnership met onze huidige klanten, en de integraties met de overige systeem- en medicatieleveranciers, actief ondersteunen vanuit onze nieuwe samenstelling.”

Workspace per gebruikersgroep

  • Werkprocessen en functionaliteiten worden volledig afgestemd op de diverse gebruikersgroepen
  • De medicatiemodule is hierdoor per Workspace optimaal ingericht per functierol
  • Een Workspace vormt een bundeling van samenhangende softwarecomponenten
  • Met focus op relevante en/of essentiële informatie
  • Hierdoor is de omgeving overzichtelijk en intuïtief in gebruik

Oplossingen voor elke procesflow

De workflow van medisch specialisten, zorgverleners en apothekers wordt optimaal ondersteund met onze closed-loop oplossingen voor medicatie. De geïntegreerde medicatie- en pharmacie modules stroomlijnen pér gebruikersgroep de medische- en logistieke processen vanuit één suitepakket.

Meer informatie

Contactpersoon
Klaas de Jong, accountmanager ziekenhuizen
Wilt u ontdekken hoe onze oplossingen u ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden? Ik kom het u graag demonstreren.

Contact opnemen:
klaas.de.jong@nexus-nederland.nl
+31(0)6 5347 9662

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht