Vanaf iedere plek
toegang tot alle diagnostiek

RVC Clinical Insight

RVC Clinical Insight biedt als zero-footprint viewer vanaf iedere plek op ieder gewenst moment toegang tot alle relevante diagnostiek: Beelden, Documenten, Video en alle specifieke onderzoeksresultaten zoals grafieken, verslagen en groeicurves. ​

Een browser is voldoende voor toegang tot de gegevens. Een browser is voldoende voor toegang tot de gegevens. Daarnaast kan RVC Clinical Insight worden aangeroepen vanuit het EPD om direct onderzoeksgegevens van een patiënt te raadplegen.

Gebruikersinterface
Gebaseerd op moderne HTML5 technologie (thin client) biedt RVC Clinical Insight een snelle en aantrekkelijke gebruikersinterface die speciaal geschikt is als uniforme viewer voor het ziekenhuisbreed inzien van alle soorten medische informatie die wordt verzameld rond een patiënt.

RVC Clinical Repository
Alle medische gegevens opslaan, beheren en delen met behulp van één omgeving: dat biedt RVC Clinical Repository. Een krachtig VNA+ (vendor neutral archive) dat alle gegevens opslaat in oorspronkelijk formaat. Zo blijft alle functionaliteit behouden en gaat geen informatie verloren. Desgewenst kunnen de gegevens worden omgezet naar het standaard DICOM formaat. RVC Clinical Repository biedt uitgebreide mogelijkheden voor information lifecycle management. Zo kunnen opslagkosten ten gevolge van het opslaan van zeer grote hoeveelheden gegevens worden beteugeld.

Uitwisseling
RVC Clinical Repository biedt uitgebreide mogelijkheden voor het intramuraal en extramuraal delen van gegevens. Of het nu gaat om een reguliere HL7 koppeling, DICOM store, SFTP of een volledige uitgewerkte XDS implementatie: er is altijd een oplossing die past bij uw specifieke eisen en het beschikbare budget.

 

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht