Closed-loop tooling voor de
Centrale Sterilisatie Afdeling

NEXUS / CSA

Voor het steriliseren van instrumenten wordt de module NEXUS / CSA ingezet. NEXUS / CSA is een workflow georiënteerde module voor het closed loop sterilisatieproces met een directe link naar de OK module.

De gebruiksvriendelijke toepassing is heel eenvoudig en procesmatig te bedienen, via touchscreens en het scannen van barcodes. Alle instrumenten (in netten of los) zijn te allen tijde traceerbaar door de (barcode/RFID) scanmomenten in het proces. Tevens kent CSA de ondersteuning om instrumentennetten op verschillende momenten van het sterilisatieproces te kunnen wegen. De gewichtscontrole ondersteunt in het detecteren van ontbrekende of extra toegevoegde instrumenten in een instrumentennet. Door registratie van de instrumenten/netten bij de operatie van de patiënt geeft de CSA-afdeling inzicht of een instrumentennet bij een OK gebruikt wordt of gebruikt is.OK-integratie

Directe verbinding met OK-afdelingTrack & Trace

Volledige procesinzageStuurinformatie

Organiseer de ideale workflowEasy-to-use

Snel, volledig en betrouwbaar

Ervaar de software!

Méér tijd voor je cliënt, en relevante informatie op de momenten waar het er toe doet. Als zorgverlener én zorgorganisatie verwacht je de beste ondersteuning vanuit het elektronisch patiëntdossier (EPD). Zowel vanuit behandelperspectief als vanuit de zorginstelling zelf wil je zo volledig mogelijk gefaciliteerd worden in alle werkzaamheden. NEXUS biedt u daarom een optimaal systeem waarin iedere gebruiker vanuit zijn of haar functierol een vloeiende ondersteuning geniet die specifiek is afgestemd op de werkzaamheden van de gebruiker.


Demo aanvragen

Relevante informatie

Stuurinformatie op de OK is van belang om de vaak krappe resources zo efficiënt mogelijk in te zetten.  Inzicht in zowel historische als actuele data spelen hierbij een belangrijke rol. De module die NEXUS hiervoor inzet is de NEXUS / INFORMATION STORE. De INFORMATION STORE stelt gebruikers in staat om klinische, financiële en operationele gegevens te verkennen met behulp van visuele weergave en nader te analyseren. Hiermee worden nieuwe inzichten ontdekt, wat leidt tot betere zorg, kostenbesparingen en een betere patiëntervaring. Relevante dashboards worden per workspace geconfigureerd. Kwaliteitsaanleveringen en real time procesdata is bijvoorbeeld op een ic-afdeling van wenselijk belang. Met de geïntegreerde NEXUS / INFORMATION STORE positioneert NEXUS deze belangrijke stuurinformatie direct in de workspace van de professional.

Workspaces

Bij NEXUS maken we gebruik van het unieke Workspace concept. Hiermee krijgen gebruikers en zorgverleners op intuïtieve wijze direct toegang tot de voor hen meest essentiële informatie. De Workspace / OK is een op maat gesneden module, specifiek voor de ondersteuning van alle processen rondom de OK. Door gebruik te maken van deze gebruikersgroep omeving profiteert het ziekenhuis van diverse integratievoordelen. Denk hierbij aan de integratie met opnameplanning: op basis van het benodigd aantal dagen opname voor de specifieke verrichting bestaat direct inzicht in de beschikbare bedden. De Workspace / OK is een integraal onderdeel van het EPD. Via het 'drag & drop' principe zijn elementen eenvoudig uit te wisselen tussen beide componenten. Per functiegroep wordt de gebruikersinterface geheel afgestemd op de specifieke werkzaamheden en informatiebehoefte.

Uw voordelen

  • Op de CSA en OK is altijd bekend waar een instrumentennet zich in het proces bevindt
  • Closed-loop en directe link tussen CSA en de OK module
  • Veiligheid door ingebouwde gewichtcontrole van netten
  • De module is gekoppeld met de wasmachines en autoclaven
  • Resource informatie is direct beschikbaar in de NEXUS / INFORMATION STORE

Grafische Tijdlijn

Het product NEXUS / TIJDLIJN is een grafische weergave van handmatig ingevoerde gegevens tijdens de opnames van een patiënt. De oplossing vult het EPD én EVD aan met relevante informatie vanuit het PDMS. NEXUS / TIJDLIJN is voor de verpleegkundige én de specialist beschikbaar in de klinische context en biedt de zorgverlener hierbij inzicht in de gegevens (zowel apparatuurdata als handmatig) van de OK, SEH, kliniek en IC per patiënt.

Meer lezen

Meer informatie

Contactpersoon
Klaas de Jong, accountmanager ziekenhuizen
Wilt u ontdekken hoe onze oplossingen u ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden? Ik kom het u graag demonstreren.

klaas.de.jong@nexus-nederland.nl
+31(0)6 5347 9662

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht