Complexe diagnostiek
van medische beelden

Diagnostische Workflow voor elk Specialisme

Eén oplossing die kan worden ingezet ter ondersteuning van de onderzoeksworkflow van alle specialismen. Dat biedt RVC Clinical Assistant.

In de praktijk komt het vaak voor dat voor een bepaald onderzoek niet vooraf een afspraak wordt gemaakt of dat geen order vanuit het EPD beschikbaar is. Ook kan het voorkomen dat voor een bepaald type modaliteit meerdere workflows worden gebruikt.

Oplossingen op maat
De flexibiliteit van RVC Clinical Assistant biedt voor al deze situaties een standaard oplossing, waarbij onderzoeksgegevens altijd aan de juiste patiënt en studie zijn gekoppeld. Voorbeelden:

  • KNO: er is geen order of afspraak voor een onderzoek, alleen een poli-afspraak. Op basis van de anamnese bepaalt de KNO-arts of hij een onderzoek doet en welke. RVC Clinical Assistant kan simpelweg de poli-afspraak gebruiken om de werklijst in te vullen.
  • Gynaecologie: voor veel patiënten is er alleen een poli-afspraak, maar sommige meer uitgebreide onderzoeken worden gepland. Per echotoestel is in te stellen welke combinatie van agenda-items op de werklijst getoond wordt.
  • Klinische werklijst bevat opgenomen patiënten: direct te selecteren, geen planning van een onderzoek nodig (bijv. voor Echo, ECG of foto).

Logo Tergooi Ziekenhuis

"Dankzij de flexibele en geïntegreerde workflowondersteuning van het Enterprise PACS konden we alle beeldverwerkende specialismeneenvoudig aansluiten op het systeem.

Een grote meerwaarde voor zowel de eindgebruiker als de beheerorganisatie."

Eelke Toonstra
Tergooi ziekenhuis

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht