Open systemen door realtime verbinding en veilige toegang!

NEXUS / FACTSHEET WEBSERVICES

Als onderdeel van de Open eHealth Strategie van NEXUS worden WEBSERVICES ontwikkeld zodat 3e partijen ZIS en/of EPD functionaliteit kunnen opvragen, bijwerken en/of ontsluiten in applicaties, portalen en Apps.

Via de Factsheet webservice is het mogelijk voor derde partijen zoals een eHealth leverancier om zelf te definiëren datasets in de vorm van XML te extraheren uit het NEXUS / ZORGLOGISTIEK en/of NEXUS/EPD en vervolgens te integreren binnen de third party applicatie. Een dataset wordt gedefinieerd met behulp van een Factsheet. Ook kunnen Word en PDF documenten worden opgehaald via een download service.

Met Factsheet WebService kan op maat, gegevens uit het NEXUS / ZORGLOGISTIEK en NEXUS / EPD opgevraagd worden en in het gewenste formaat en op de juiste plaats getoond worden, in een willekeurig webportaal die daarvoor geschikt is gemaakt. Dit kunnen websites of regionale of lokale portalen zijn van profit of non-profit organisatie zijn. Daar waar cliënten, patiënten of zorgafnemers kunnen inloggen en de verbinding is aangelegd tussen de (web)applicaties, kan eenvoudig gegevens bevraagd en getoond worden.

Screenshot: NEXUS / CLIENTONLINE (mede via webservices)

Samenhangende oplossingen

Omdat al onze producten op hetzelfde framework worden gefundeerd vormen de oplossingen automatisch een integraal onderdeel van de complete NEXUS-suite.

Meer informatie

Contactpersoon
Klaas de Jong, accountmanager ziekenhuizen
Wilt u ontdekken hoe onze oplossingen u ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden? Ik kom het u graag demonstreren.

klaas.de.jong@nexus-nederland.nl
+31(0)6 5347 9662

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht