Elektronisch patiëntendossier voor de medisch specialist

EPD / SPECIALIST

NEXUS / EPD SPECIALIST is vanuit de basis multidisciplinair, afdeling-overstijgend en ondersteunt de medisch specialist op maat en overzichtelijk met de meest actuele en relevante (zorg)informatie.

NEXUS / EPD SPECIALIST kent een grote mate van flexibiliteit. Die flexibiliteit zit zowel in de inrichting van de applicatie als in de opzet van de open architectuur. Onze experts adviseren en begeleiden u graag naar de meest optimale inrichting van uw ICT-omgeving. Hierbij wordt standaard rekening gehouden met de specifieke wensen per gebruikersgroep. Naast de flexibele laag voeren wij namelijk sterk doorontwikkelde werkomgevingen. Deze 'workspaces' zijn volledig afgestemd op de rol van de onderscheidenlijke gebruikersgroepen. Denk hierbij aan de Workspace OK, IC en Acuut. Onze uitstekende relaties met het zorgveld en onze in-house-expertise hebben de functionele relevantie, inrichting en werkprocessen geoptimaliseerd en omgezet naar de nieuwe 'next generation' standaard. Wij vertellen u graag meer over deze inrichtingsvorm.PGO-uitwisseling

Verbind uw bronsysteem met álle PGO'sMultidisciplinair

Optimaal samenwerken in één systeemRegistratie aan de bron

ZIB-compliant oplossingeneHealth

Volledige harmonisatie met portaal

Ervaar de software!

Méér tijd voor je cliënt, en relevante informatie op de momenten waar het er toe doet. Als zorgverlener én zorgorganisatie verwacht je de beste ondersteuning vanuit het elektronisch patiëntdossier (EPD). Zowel vanuit behandelperspectief als vanuit de zorginstelling zelf wil je zo volledig mogelijk gefaciliteerd worden in alle werkzaamheden. NEXUS biedt u daarom een optimaal systeem waarin iedere gebruiker vanuit zijn of haar functierol een vloeiende ondersteuning geniet die specifiek is afgestemd op de werkzaamheden van de gebruiker.


Demo aanvragen

Gebruiksvriendelijk

Het EPD vormt de kern van uw pakketoplossing. Het elektronisch patiëntdossier helpt, ondersteunt en begeleid zorgverleners op een uiterst gebruiksvriendelijke manier in de diverse zorgtrajecten. NEXUS hanteert een basisdossier en specialistisch dossier. Het basisdossier omvat de kernelementen die ziekenhuis-breed gedeeld worden, onafhankelijk van specialisme en/of functie. Alle zorgverleners, die een behandelrelatie hebben met de patiënt, zien alle relevante informatie in één oogopslag en kunnen inzoomen op detailinformatie waar nodig. Om de patiëntveiligheid te waarborgen is alle patiënt kritische informatie (o.a. reanimatie, behandelbeperkingen, allergie- en, medicatie) altijd prominent in beeld in de zorgbanner.

Open en flexibel

Naast het EPD completeert ons rijke aanbod aan open modules uw ICT-landschap met de mooiste innovaties en oplossingen. De NEXUS software kenmerkt zich daarbij door haar open structuur. Dus wilt u uw bestaande ICT-landschap uitbreiden met een specifieke NEXUS module? Of wilt u juist uw huidige NEXUS-omgeving verrijken met een innovatie van een derde leverancier? Omdat NEXUS open-systemen hanteert zijn beide opties mogelijk! Naast onze visie op laagdrempelige systeemconnectiviteit is de doorontwikkeling van ons suite-portfolio een centrale pijler in onze strategie. Onze innovaties op het gebied van connectiviteit (open API's), e-Health en SAAS-oplossingen maken het daarbij mogelijk om kwaliteitszorg te leveren op een meer (kost)efficiënte manier.

Meer lezen over systeemconnectiviteit

Uw voordelen

  • Gegevens overal, volledig en actueel beschikbaar
  • Multidisciplinair, alle disciplines betrokken bij de behandeling en begeleiding
  • Volledig afgestemd op de gebuikersrol
  • Diepte integratie met zeer rijk patiëntportaal

PGO-uitwisseling

Patiënten kunnen op een eigen app naar keuze, al hun medische gegevens inzien. Dus niet alleen vanuit het ziekenhuis, maar ook vanuit de huisarts, de ggz-instelling, en alle andere zorgaanbieders. Zo’n app wordt een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) genoemd. Als onderdeel van het VIPP-programma voor de ggz, én het (nieuwe) VIPP5 programma voor ziekenhuizen, staat uitwisseling met PGO’s hoog op de agenda. “Voor beide trajecten verzorgt NEXUS de rol van DVZA waarbij de SAAS-oplossing op ieder type bronsysteem kan worden aangesloten. Dit betekent dat ook niet-NEXUS bronsystemen gebruik gaan maken van deze techniek”.

Meer lezen

Meer informatie

Contactpersoon
Klaas de Jong, accountmanager ziekenhuizen
Wilt u ontdekken hoe onze oplossingen u ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden? Ik kom het u graag demonstreren.

klaas.de.jong@nexus-nederland.nl
+31(0)6 5347 9662

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht