Volledige toegang tot
realtime stuurinformatie

INFORMATION STORE

Alle belanghebbenden kunnen met NEXUS / INFORMATION STORE eenvoudig gepersonaliseerde rapporten en dynamische dashboarden (laten) creëren, grote hoeveelheden data onderzoeken en belangrijke inzichten ontdekken.

INFORMATION STORE stelt gebruikers in staat om klinische, financiële en operationele gegevens te verkennen met behulp van visuele weergave en nader te analyseren. Hiermee worden nieuwe inzichten ontdekt, wat leidt tot betere zorg, kostenbesparingen en een betere patiëntervaring. Relevante dashboards worden per workspace geconfigureerd. Kwaliteitsaanleveringen en real time procesdata is bijvoorbeeld op een ic-afdeling van wenselijk belang. Met de geïntegreerde NEXUS / INFORMATION STORE positioneert NEXUS deze belangrijke stuurinformatie direct in de workspace van de professional. Belangrijk om te vermelden is dat de data niet extra geregistreerd hoeft te worden maar tijdens de behandeling wordt vastgelegd.  Met de applicatie is naast historische patiënten data ook real time procesinformatie te generen.Integratie

Informatie uit alle systemen!Optimalisatie

Benut de waarde van data!Eenvoudig

Simpel en snel in gebruikBespaar

Stuurinformatie altijd toegankelijk

Ervaar de software!

Méér tijd voor je cliënt, en relevante informatie op de momenten waar het er toe doet. Als zorgverlener én zorgorganisatie verwacht je de beste ondersteuning vanuit het elektronisch patiëntdossier (EPD). Zowel vanuit behandelperspectief als vanuit de zorginstelling zelf wil je zo volledig mogelijk gefaciliteerd worden in alle werkzaamheden. NEXUS biedt u daarom een optimaal systeem waarin iedere gebruiker vanuit zijn of haar functierol een vloeiende ondersteuning geniet die specifiek is afgestemd op de werkzaamheden van de gebruiker.


Demo aanvragen

Gebruiksvriendelijk

Bij NEXUS hechten wij enorm veel waarde aan de gebruiksvriendelijkheid van onze systemen. Dat betekent zo min mogelijk kliks en zo relevant mogelijke informatie afgestemd op het type gebruiker. Alle belanghebbenden kunnen met NEXUS / INFORMATION STORE eenvoudig en snel gepersonaliseerde rapporten en dynamische dashboarden (laten) creëren, grote hoeveelheden data onderzoeken en belangrijke inzichten ontdekken. Ideaal geschikt voor controllers, zorgmanagers, vakgroepen en teamleiders.

Registratie aan de Bron

De afgelopen jaren is er in Nederland hard gewerkt aan het gestructureerd vastleggen van zorgdata. Doel hierbij is om deze data eenvoudiger te kunnen gebruiken bij de interne- én externe zorgprocessen bij andere zorgorganisaties. NEXUS Nederland heeft daarom de Zorg Informatie Bouwstenen in haar bronsystemen verwerkt. Om het zorg- en ondersteunend personeel zoveel mogelijk te ontlasten hanteert NEXUS het registratie aan de bron principe met eenmalige data-invoer en meervoudig gebruik.

Uw voordelen

  • Geïntegreerd BI platform op basis van Qlik Sense
  • Met één klik (visuele) data-analyse van grof naar fijn met doorklikmogelijkheden tot patiëntniveau
  • Exporteren naar PDF, Excel en afbeeldingen
  • Gecombineerd met NEXUS / FACSTSHEET voor realtime overzichten en EDA voor externe data aanleveringen

PGO-uitwisseling

Patiënten kunnen op een eigen app naar keuze, al hun medische gegevens inzien. Dus niet alleen vanuit het ziekenhuis, maar ook vanuit de huisarts, de ggz-instelling, en alle andere zorgaanbieders. Zo’n app wordt een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) genoemd. Als onderdeel van het VIPP-programma voor de ggz, én het (nieuwe) VIPP5 programma voor ziekenhuizen, staat uitwisseling met PGO’s hoog op de agenda. “Voor beide trajecten verzorgt NEXUS de rol van DVZA waarbij de SAAS-oplossing op ieder type bronsysteem kan worden aangesloten. Dit betekent dat ook niet-NEXUS bronsystemen gebruik gaan maken van deze techniek”, aldus Erik Toet.

Meer lezen

Meer informatie

Contactpersoon
Klaas de Jong, accountmanager ziekenhuizen
Wilt u ontdekken hoe onze oplossingen u ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden? Ik kom het u graag demonstreren.

klaas.de.jong@nexus-nederland.nl
+31(0)6 5347 9662

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht