Closed-loop medicatiemodule
voor ziekenhuis en apotheek

MEDICATIE / LOGISTIEK

De closed-loop productlijn NEXUS / MEDICATIE is een integraal onderdeel van de EPD-suite. Als onderdeel van de medicatie oplossing heeft NEXUS per 1 september 2021 de productlijnen Centrasys en Care Solutions van de Dedalus groep overgenomen.

“Met de adoptie van deze productlijnen realiseren we de gewenste closed-loop inrichting voor alle medicatie- en apothekersprocessen. Van inkoop tot facturatie, en van elektronisch voorschrijven tot toedieningsregistratie: met deze stap stroomlijnen we de workflow van zowel de medische- als logistieke processen vanuit één suite”, aldus Fred Hiddinga, algemeen directeur NEXUS Nederland. Als onderdeel van de overeenkomst zijn ook de Nederlandse Dedalus personeelsleden, verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van de software, overgegaan. NEXUS voert een actieve buy-and-built strategie op Nederlandse zorgmarkt en ondersteunt zowel een best-of-breed als best-of-suite filosofie. Frank van Grinsven, productmanager: “Gesterkt met deze overname wordt ons pharmacy logistieke systeem een naadloos onderdeel van de NEXUS-suite.”Integratie

Voor ieder ziekenhuis en apotheekClosed-loop

Volledige medicatie-suiteEfficiënt

Inkoop, voorraad en administratieTrack & Trance

Realtime dashboard overzicht

Voor iedere organisatievorm

Het juiste geneesmiddel bij de patiënt, op tijd en op de meest kosteneffectieve manier: dat kan! De oplossing MEDICATIE / LOGISTIEK maakt het mogelijk voor uw apotheek om de eigen zorginstelling en alle aangesloten zorgorganisaties efficiënt en tijdig van medicatie te voorzien. Ongeacht de huidige omvang van uw apotheek of hoe hard uw organisatie groeit. De oplossing is uniek in schaalbaarheid. Wilt u hier meer over weten? Wij helpen u graag!


Informatie aanvragen

Nieuw in suite!

Per 1 september 2021 heeft NEXUS Nederland de productlijnen Centrasys en Care Solutions overgenomen. “Met de adoptie van deze productlijnen realiseren we de gewenste closed-loop inrichting voor alle medicatie- en apothekersprocessen. Van inkoop tot facturatie, en van elektronisch voorschrijven tot toedieningsregistratie: met deze stap stroomlijnen we de workflow van zowel de medische- als logistieke processen vanuit één suite”, aldus Fred Hiddinga, algemeen directeur NEXUS Nederland. Als onderdeel van de krachtige NEXUS-groep voert NEXUS Nederland een actieve buy-and-built strategie op de zorgmarkt.

Workspaces

Met de EPD-suite van NEXUS kun je vanuit één systeem alle zorg- en zorg ondersteunende processen ondersteunen. In een omgeving die feilloos is afgestemd op de specifieke behoefte per gebruikersgroep. Bij NEXUS maken we namelijk gebruik van het unieke Workspace concept. Ook de medicatiemodule maakt integraal onderdeel uit van de gebruikersomgevingen. Denk hierbij aan de Workspace IC, OK, en Acute Zorg. Uiteraard is er tevens een vloeiende harmonie met het EPD, EVD en het PDMS. De inrichting van de medicatiemodule is daarbij specifiek per Workspace afgestemd op de gebruikersrol en informatiebehoefte.

Webbased

MEDICATIE / LOGISTIEK is webgebaseerd met een up-to-date, gestroomlijnde look and feel. Dat verbetert het inzicht en het overzicht voor medewerkers. Het vertaalt zich ook in groter gebruiksgemak en verkleint de leercurve voor medewerkers aanzienlijk vergeleken met traditionele oplossingen. Bovendien maakt het webgebaseerde karakter van  de uitrol en het onderhoud gemakkelijk. Apotheekmedewerkers hebben alleen een internetbrowser nodig om de oplossing te gebruiken, en voor de afdeling ICT volstaat bij nieuwe releases een enkele, centrale upgrade.

Internationale kracht

NEXUS is in meer dan 25 landen actief en heeft vestigingen op meerdere locaties in Europa. ​Met meer dan 1.300 medewerkers behoort NEXUS tot de top drie van grootste Europese EPD-softwareleveranciers in de Healthcare industrie. ​Met een groeiend internationaal klantenbestand, een vernieuwend portfolio en sterke groeiambitie is NEXUS een gezonde onderneming die al decennialang succesvol opereert op de Nederlandse en internationale zorgmarkt. De opname van MEDICATIE / LOGISTIEK in het NEXUS-portfolio vormt dan ook een waardevolle uitbreiding op ons rijke suite-pakket.

Uw voordelen

  • Onderdeel van modern en uitgebreide NEXUS / MEDICATIE module
  • Efficiëntere inkoop, voorraadbeheer en financiële afwikkeling
  • Voor levering aan de eigen organisatie en aan andere zorginstellingen
  • Voor ziekenhuisapotheken van uiteenlopende omvang
  • Gemakkelijk te integreren in bestaand applicatielandschap

Grafische Tijdlijn

Het product NEXUS / TIJDLIJN is een grafische weergave van handmatig ingevoerde gegevens tijdens de opnames van een patiënt. De oplossing vult het EPD én EVD aan met relevante informatie vanuit het PDMS. NEXUS / TIJDLIJN is voor de verpleegkundige én de specialist beschikbaar in de klinische context en biedt de zorgverlener hierbij inzicht in de gegevens (zowel apparatuurdata als handmatig) van de OK, SEH, kliniek en IC per patiënt. De onderdelen die ingericht zijn voor het EPD / VERPLEEGKUNDIG (EVD), zijn integraal onderdeel van het EPD en daarmee beschikbaar voor elke zorgprofessional.


Meer lezen

Meer informatie

Contactpersoon
Klaas de Jong, accountmanager ziekenhuizen
Wilt u ontdekken hoe onze oplossingen u ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden? Ik kom het u graag demonstreren.

klaas.de.jong@nexus-nederland.nl
+31(0)6 5347 9662

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht