Premium diagnostische oplossingen
vanuit de NEXUS-groep

Internationale kracht

Ons ruime aanbod van diagnostische oplossingen is tevens voor zorginstellingen geschikt die geen gebruik maken van het NEXUS-EPD. ​Onze diagnostische modules zijn namelijk, naast de integratie binnen de NEXUS-suite, systeemonafhankelijk te implementeren in ieder ICT-landschap.

Ook buiten Nederland voeren wij onder de internationale NEXUS-vlag een zeer rijk portfolio aan diagnostische software. Deze premium diagnostische modules zijn daarbij specifiek per vakgebied ontwikkeld en worden over de hele wereld ingezet bij honderden ziekenhuizen, klinieken en ZBC's.

Obstetrie
Ook voor het specialisme Obstetrie hebben wij een uiterst moderne oplossing als onderdeel van het internationale portfolio. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over de voordelen en mogelijkheden voor uw zorginstelling.


Rijk portfolio
Als onderdeel van onze ambitie heeft de internationale NEXUS-groep een actieve groeistrategie. Zowel autonoom als via gerichte overnames van specialistische niche-leveranciers verbreden wij voortdurend ons portfolio. Ingo Behrendt, CEO NEXUS AG: "Wij blijven het pakket aan geïntegreerde zorgoplossingen verder uitbreiden waarbij we zorginstellingen een innovatieve ICT-werkomgeving bieden, geheel afgestemd op de behoefte van haar key-users. Als voorbeeld van onze groeibeweging past de recente overname van RVC Medical IT en het de DXC oplossingen voor Medicatie Logistiek feilloos in onze groeiambities."

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze oplossing uit de internationale NEXUS-groep? Ik vertel u er graag meer over. Klik op de button of bel mij via tel: +31(0)88 0287100

Contactpersoon
Klaas de Jong, accountmanager ziekenhuizen
Wilt u meer weten over ons internationale portfolio aan diagnostische software? Ik kom graag met u in contact!

Contactpagina

Samenhangende oplossingen

Omdat al onze producten op hetzelfde framework worden gefundeerd vormen de oplossingen automatisch een integraal onderdeel van de complete NEXUS-suite.

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht