Realtime essentiële meetwaarden
direct in het systeem

PDMS

Het NEXUS / PDMS is een belangrijke bron van informatie voor elke klinische afdeling, OK en SEH. Bij NEXUS maken we daarbij gebruik van het unieke Workspace concept. Hiermee krijgen gebruikers en zorgverleners op intuïtieve wijze direct toegang tot de voor hen meest essentiële informatie.

Het PDMS beschikt over realtime koppelingen met uiteenlopende medische meetapparatuur en hulpmiddelen. Het PDMS is volledig geïntegreerd in het EPD en diverse Workspaces zoals Workspace IC, OK en Acute Zorg, waardoor alle meetwaarden direct doorvallen in het brondossier. Het PDMS wordt als onderdeel van het suite-pakket samen met NEXUS / MEDICATIE geleverd. Hierdoor is het mogelijk om alle relaties tussen samenhangende waarden weer te geven in de grafische tijdlijn en biedt dit de zorgverlener een helder en relevant overzicht van de meest essentiële waarden.Integraal

Naadloze integratie in suiteSpeciaal voor u

Ingericht per gebruikersgroepWorkspaces

PDMS, EPD én MedicatieMeetwaarden

Harmoniseert met alle apparatuur

Grafische Tijdlijn

Het product NEXUS / TIJDLIJN is een grafische weergave van handmatig ingevoerde gegevens tijdens de opnames van een patiënt. De oplossing vult het EPD én EVD aan met relevante informatie vanuit het PDMS. NEXUS / TIJDLIJN is voor de verpleegkundige én de specialist beschikbaar in de klinische context en biedt de zorgverlener hierbij inzicht in de gegevens (zowel apparatuurdata als handmatig) van de OK, SEH, kliniek en IC per patiënt. De onderdelen die ingericht zijn voor het EPD / VERPLEEGKUNDIG (EVD), zijn integraal onderdeel van het EPD en daarmee beschikbaar voor elke zorgprofessional.


Meer lezen

Nieuw in suite!

Per 1 september 2021 heeft NEXUS Nederland de productlijnen Centrasys en Care Solutions overgenomen. “Met de adoptie van deze productlijnen realiseren we de gewenste closed-loop inrichting voor alle medicatie- en apothekersprocessen. Van inkoop tot facturatie, en van elektronisch voorschrijven tot toedieningsregistratie: met deze stap stroomlijnen we de workflow van zowel de medische- als logistieke processen vanuit één suite”, aldus Fred Hiddinga, algemeen directeur NEXUS Nederland. Als onderdeel van de krachtige NEXUS-groep voert NEXUS Nederland een actieve buy-or-built strategie op de zorgmarkt.

Workspaces

Met de EPD-suite van NEXUS kun je vanuit één systeem alle zorg- en zorg ondersteunende processen ondersteunen. In een omgeving die feilloos is afgestemd op de specifieke behoefte per gebruikersgroep. Bij NEXUS maken we namelijk gebruik van het unieke Workspace concept. Ook de medicatiemodule maakt integraal onderdeel uit van de gebruikersomgevingen. Denk hierbij aan de Workspace IC, OK, en Acute Zorg. Uiteraard is er tevens een vloeiende harmonie met het EPD, EVD en het PDMS. De inrichting van de medicatiemodule is daarbij specifiek per Workspace afgestemd op de gebruikersrol en informatiebehoefte.

Grafische Tijdlijn

Het product NEXUS / TIJDLIJN is een grafische weergave van handmatig ingevoerde gegevens tijdens de opnames van een patiënt. De oplossing vult het EPD én EVD aan met relevante informatie vanuit het PDMS. NEXUS / TIJDLIJN is voor de verpleegkundige én de specialist beschikbaar in de klinische context en biedt de zorgverlener hierbij inzicht in de gegevens (zowel apparatuurdata als handmatig) van de OK, SEH, kliniek en IC per patiënt.

Harmonie

De closed-loop productlijn NEXUS / MEDICATIE is een integraal onderdeel van de EPD-suite. De geïntegreerde medicatie module wordt hierbij als Elektronisch-Voorschrijf-Systeem (EVS) én Toedienings-Registratie-Systeem (TRS) ingezet. Wilt u meer weten over de samenhang tussen het PDMS, de Medicatiemodule het EPD en het Verpleegkundig dossier (EVD) van NEXUS Nederland? Wij komen graag bij u langs om onze Workspace-formule nader toe te lichten.

Medicatie
Zowel closed-loop binnen uw NEXUS-suite, als modulair in uw eigen ICT-landschap.

Specialistische zorg
Optimale ondersteuning van de medisch specialist in rolgebaseerde workspaces.

Ervaar de software!

Méér tijd voor je cliënt, en relevante informatie op de momenten waar het er toe doet. Als zorgverlener én zorgorganisatie verwacht je de beste ondersteuning vanuit het elektronisch patiëntdossier (EPD). Zowel vanuit behandelperspectief als vanuit de zorginstelling zelf wil je zo volledig mogelijk gefaciliteerd worden in alle werkzaamheden. NEXUS biedt u daarom een optimaal systeem waarin iedere gebruiker vanuit zijn of haar functierol een vloeiende ondersteuning geniet die specifiek is afgestemd op de werkzaamheden van de gebruiker.


Demo aanvragen

Meer informatie

Contactpersoon
Klaas de Jong, accountmanager ziekenhuizen
Wilt u ontdekken hoe onze oplossingen u ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden? Ik kom het u graag demonstreren.

klaas.de.jong@nexus-nederland.nl
+31(0)6 5347 9662

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht