Essentiële patiëntwaarden
grafisch in beeld

TIJDLIJN

Het product NEXUS / TIJDLIJN is een grafische weergave van handmatig ingevoerde gegevens tijdens de opnames van een patiënt. De oplossing vult het EPD én EVD aan met relevante informatie vanuit het PDMS. NEXUS / TIJDLIJN is voor de verpleegkundige én de specialist beschikbaar in de klinische context en biedt de zorgverlener hierbij inzicht in de gegevens (zowel apparatuurdata als handmatig) van de OK, SEH, kliniek en IC per patiënt.

De onderdelen die ingericht zijn voor het EPD / VERPLEEGKUNDIG (EVD), zijn integraal onderdeel van het EPD en daarmee beschikbaar voor elke zorgprofessional. De TIJDLIJN verzorgt de bundeling van alle essentiële (meet)waarden met afdelingsoverstijgende relevantie voor de zorgverlener en medisch specialist. Omdat de informatie grafisch wordt weergegeven biedt deze oplossing in één oogopslag duidelijkheid over het beloop en status van diverse waarden.Integraal

Naadloze integratie in suiteSpeciaal voor u

Ingericht per gebruikersgroepWorkspaces

PDMS, EPD én MedicatieMeetwaarden

Harmoniseert met alle apparatuur

Volledig geïntegreerd

De ondersteuningstool is zowel integraal onderdeel van het EPD alsook van het EVD. In het EPD registreert de behandelend arts zaken als de anamnese, het behandelplan en verpleegkundige werklijsten. Omdat veel informatie directe relevantie heeft voor de verpleegkundig zorgverlener toont de TIJDLIJN al deze informatie op een overzichtelijke manier conform een grafische weergave. De waarden betreffen zowel apparatuur- als handmatig ingevoerde data en geeft de zorgverlener in een oogopslag een impressie van de meest relevante zaken rondom de conditie én behandelplan van een patiënt.

Contact opnemen

Patiëntwaarden

De TIJDLIJN toont afdeling overstijgend de meest essentiële patiënt- en medische waarden in een grafisch overzicht. Denk hierbij aan de vochtbalans, ligtijd, infuus of drains. Deze belangrijke (meet)waarden zijn van dusdanig belang dat je ze te allen tijde overzichtelijk gepresenteerd wilt hebben. De grafische tijdlijn vormt hierbij de optimale oplossing. Het overzicht is daarbij specifiek per gebruikersgroep ingericht. De TIJDLIJN is geïntegreerd in de diverse Workspaces van de NEXUS-suite waarbij Medicatie samenkomt met het PDMS, EPD én EVD.

Afdeling overstijgend

Met de EPD-suite van NEXUS kun je vanuit één systeem alle zorg- en zorg ondersteunende processen ondersteunen. In onze Workspaces hebben we de inrichting o.b.v. het best-practice-principe optimaal ingericht voor de onderscheidenlijke gebruikersgroepen. Ook de TIJDLIJN en Medicatiemodule daarbij maakt integraal onderdeel uit van deze rolgebaseerde gebruikersomgevingen. Denk hierbij aan de Workspace IC, OK, en Acute Zorg. Wilt u meer weten over onze gebruikerspecifieke inrichting en de afdelingsoverstijgende TIJDLIJN-applicatie? Wij komen graag bij u langs voor een toelichting!

Vraag direct een demo aan!

Medicatie
Zowel closed-loop binnen uw NEXUS-suite, als modulair in uw eigen ICT-landschap.

Specialistische zorg
Optimale ondersteuning van de medisch specialist in rolgebaseerde workspaces.

Ervaar de software!

Méér tijd voor je cliënt, en relevante informatie op de momenten waar het er toe doet. Als zorgverlener én zorgorganisatie verwacht je de beste ondersteuning vanuit het elektronisch patiëntdossier (EPD). Zowel vanuit behandelperspectief als vanuit de zorginstelling zelf wil je zo volledig mogelijk gefaciliteerd worden in alle werkzaamheden. NEXUS biedt u daarom een optimaal systeem waarin iedere gebruiker vanuit zijn of haar functierol een vloeiende ondersteuning geniet die specifiek is afgestemd op de werkzaamheden van de gebruiker.


Demo aanvragen

Samenhangende oplossingen

Omdat al onze producten op hetzelfde framework worden gefundeerd vormen de oplossingen automatisch een integraal onderdeel van de complete NEXUS-suite.

Meer informatie

Contactpersoon
Klaas de Jong, accountmanager ziekenhuizen
Wilt u ontdekken hoe onze oplossingen u ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden? Ik kom het u graag demonstreren.

klaas.de.jong@nexus-nederland.nl
+31(0)6 5347 9662

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht