Systeem onafhankelijke
opslag en uitwisseling van diagnostiek

RVC Clinical Repository (VNA+)

NEXUS Nederland biedt een VNA+: één leveranciersonafhankelijk archief, dat generieke mogelijkheden biedt voor het opzoeken, bekijken, beveiligen en delen van medische informatie.

Dit brengt grote voordelen met zich mee op het gebied van workflow ondersteuning, het vereenvoudigen van het applicatielandschap en het verminderen van beheerlasten.

De plus in VNA+
Het Vendor Neutral Archive (VNA) van NEXUS Nederland is meer dan alleen een archief; het is een totaaloplossing die mogelijkheden biedt voor de aansluiting van álle toestellen én de ontsluiting van de toesteldata en beelden via specialistische viewers. Deze viewers bieden alle functionaliteiten die zijn afgestemd op de informatiebehoeften en specifieke wensen van medische specialisten.

Vanwege de uitgebreide mogelijkheden en de toepassingen binnen het VNA+ van NEXUS, noemen wij onze oplossing de RVC Clinical Repository.

Het VNA+ van NEXUS biedt meer dan alleen het archiveren en inzien van de data. Het biedt echte ondersteuning voor de workflows van verschillende disciplines. Van radiologie tot pathologie. Van chirurgie tot dermatologie. Van oogheelkunde tot neurologie.

Gegevensuitwisseling
Ons VNA+ zorgt ervoor dat de data op de RVC Clinical Repository kan worden gedeeld met alle zorgverleners binnen de keten en, vooruitkijkend, ook met de patiënt op basis van verschillende technieken, waaronder XDS(-i) en FHIR. Doordat alle data binnen het VNA+ beschikbaar is, is voor deze extramurale koppeling maar één verbinding naar buiten nodig.

VNA+ viewers
Naast RVC Clinical Repository levert NEXUS twee dedicated viewers (RVC Clinical PACS voor radiologie en RVC Clinical Assistant voor alle andere specialismen) en één ziekenhuisbrede viewer (RVC Clinical Insight) die naadloos werken met ieder EPD. Alle beelden, data en signalen worden in oorspronkelijke vorm gearchiveerd en onze viewers kunnen deze beelden allemaal tonen. Hierdoor is het gebruik van verschillende viewers voor de afzonderlijke deelsystemen niet meer nodig.

 

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht