Één omgeving voor al uw zorg- en zorgondersteunende processen

Met de zeer complete EPD-suite van NEXUS ondersteunen we vanuit één systeem alle zorg- en zorg ondersteunende processen. In een omgeving die feilloos is afgestemd op de specifieke behoefte per afdeling, specialisme en gebruikersgroep. Bij NEXUS maken we namelijk gebruik van het unieke ‘Workspace’ concept. Hiermee krijgen gebruikers en zorgverleners op intuïtieve wijze direct toegang tot de voor hen meest essentiële informatie.

De product-suite van NEXUS Nederland bestaat uit een breed scala van geïntegreerde oplossingen. Omdat al onze producten op hetzelfde framework worden gefundeerd vormen de oplossingen automatisch een integraal onderdeel van de complete NEXUS-suite. “Met een aantrekkelijke businesscase ondersteunen we alle essentiële hoofdprocessen van ziekenhuizen. In ons portfolio bieden we alle relevante zorg- en zorglogistieke functionaliteit voor een toekomstbestendig, integreerbaar, easy-to-use én budgetgunstig ZIS/EPD", aldus Eric van Kooten, directie NEXUS. In onderstaande overzichten tonen wij themagewijs de kernfunctionaliteiten binnen van onze suite-omgeving.

Planning, consultatie en behandeling
Optimale ondersteuning voor raadpleging en verslaglegging bij ieder behandeltraject.

Ehealth en uitwisseling
De ideaele combinatie tussen digitale services en cliënttregie!

Open systemen

Open-connectiviteit en (functioneel/technische) samenwerkingen tussen softwareleveranciers zijn randvoorwaardelijk om íedere betrokkene in de zorgketen te includeren. Om instelling-, systeem-, thema- én domeinoverstijgend een dusdanige harmonie tussen systemen, oplossingen, data en functionaliteit te bewerkstelligen is systeemopenheid een fundamenteel principe van NEXUS en vormt dan ook een centrale pijler in onze strategie.

 

Meer lezen

Diagnostiek

Ons rijke portfolio aan diagnostische oplossingen is tevens geschikt voor zorginstellingen die geen gebruik maken van het NEXUS-EPD. ​Veel van onze modules zijn namelijk, naast de integratie binnen de NEXUS-suite, volledig systeemonafhankelijk te implementeren in ieder ICT-landschap. De recente opname van RVC Medical IT in de NEXUS-groep past mede vanwege ditzelfde open uitgangspunt feilloos binnen onze product portfolio.

 

Meer lezen

Meer informatie

Bent u benieuwd welke software integraal in onze suite zit verwerkt, of wilt u meer weten over onze modulaire oplossingen? We helpen u graag verder!

Contactpersoon
Klaas de Jong, accountmanager
Heeft u vragen over onze oplossingen? Ik help u graag bij uw oriëntatie!

klaas.de.jong@nexus-nederland.nl
+31(0)6 5347 9662

Open en integreerbaar

De complete ZIS/EPD product-suite van NEXUS Nederland bestaat uit een breed scala van geïntegreerde oplossingen. Omdat al onze producten op hetzelfde framework worden gefundeerd vormen de oplossingen automatisch een integraal onderdeel van de complete NEXUS-suite. Daarnaast staan NEXUS bekent om de openheid- en flexibiliteit van haar systemen. Ontdek de mogelijkheden van ons flexibele- en open systemen!

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht