Lees meer over
onze waarden en bedrijfscultuur

Onze waarden

NEXUS kenmerkt zich door diversiteit, niet alleen ten aanzien van onze medewerkers, maar ook ten aanzien van onze organisatiestructuur. De vrijheid om creatief en innovatief te werken drijft ons elke dag. Daarbij zijn onze gezamenlijke acties altijd gericht op onze bedrijfswaarden. Deze waarden vormen de basis voor samenwerking binnen de groep, maar ook met onze stakeholders. Ze verbinden alle medewerkers van de NEXUS groep, ongeacht functie en locatie.​

Hier bij NEXUS ontwikkelen mensen met passie enkele van de meest innovatieve softwareproducten in de gezondheidszorg. Wij zijn een van de toonaangevende aanbieders van eHealth-oplossingen in Europa en dragen ertoe bij dat artsen en medisch personeel zich kunnen concentreren op de essentie. Zo leveren we een waardevolle bijdrage aan het dagelijkse werk in ziekenhuizen, revalidatiecentra, verpleeghuizen en laboratoria. Ons doel om zorgprocessen te vereenvoudigen, te versnellen en efficiënter te maken motiveert en drijft ons. In onze zoektocht naar baanbrekende technologieën evolueren we voortdurend en worden we ondersteund door suggesties en impulsen van onze medewerkers.RespectEerlijkheidGelijkheidObjectiviteitIntegriteit

Werken bij NEXUS

NEXUS Nederland maakt deel uit van NEXUS AG, onze Duitse moederorganisatie. Met wereldwijd meer dan 1.650 medewerkers ondersteunen wij met onze softwareoplossingen ziekenhuizen, GGZ-, revalidatie-, verpleging- en verzorgingsinstellingen in meer dan 23 landen. Fred Hiddinga, directie NEXUS: "Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste professionals die een bijdrage willen leveren binnen de wereld van zorg en ICT. Ben je geïnteresseerd in een vacature en voldoe je aan de eisen? Dan leren we je graag kennen en nodigen we je uit te solliciteren."


Bekijk vacatures

Hier staan wij voor

NEXUS Nederland belooft zorgaanbieders krachtige ondersteuning van hun primaire processen. Dat doen we vanuit oprecht partnership, waarbij niet de IT-oplossing, maar de behoefte van de klant centraal staat. Technologie is slechts één van de middelen, naast permanent meedenken, kennis en advies. Wij beloven klanten niet alleen toegang tot onze eigen expertise, maar ook tot de kennis, producten, best practices en support van een toonaangevende internationale speler; ons moederbedrijf NEXUS AG.

Respect
Wij hechten veel belang aan een eerlijke en respectvolle omgang met elkaar, omdat respect en eerlijkheid de basis leggen voor een vertrouwensvolle samenwerking. Elke medewerker gedraagt zich op een eerlijke, vriendelijke en zakelijke manier, zowel binnen als buiten het bedrijf.  

Eerlijkheid
We gaan eerlijk met elkaar om. We waarderen verschillende perspectieven omdat we de beste resultaten behalen door een eerlijk en open discours. Daarbij cultiveren we een open en eerlijke foutencultuur.  

Gelijkheid
Wij hechten waarde aan diversiteit en gelijke kansen. Gelijke behandeling is een kernwaarde van onze organisatie. We behandelen elkaar altijd als gelijken. Elke werknemer krijgt dezelfde kansen in het bedrijf, ongeacht geslacht of afkomst.

Objectiviteit
Onze samenwerking kenmerkt zich door objectiviteit. We richten ons altijd op onze producten, maar ook op onze klanten en stakeholders. Zij zijn de aanjagers van onze acties en onze innovaties.

Integriteit
Onze dagelijkse acties volgen strikt morele en ethische principes. We nemen onze beslissingen altijd op een reflectieve manier. Als bedrijf bieden wij onze medewerkers veel vrijheid. Onze gedeelde waarden en naleving ervan helpen ons om deze vrijheid effectief te gebruiken.

Working Standards

Contact opnemen

Wat mogen wij voor u betekenen? We helpen u graag!

NEXUS Nederland B.V.
Lage Biezenweg 3, 4131 LV Vianen
tel: +31 (0)88 0287100
email: communicatie@nexus-nederland.nl

Contactformulier

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht