Duurzame samenwerkingen
vanuit oprecht partnership

Samenwerking is onze cultuur

Wij ondersteunen zorgaanbieders met specialistische kennis, gericht advies en vernieuwende IT-oplossingen. Vanuit duurzaam partnership met zowel klanten, collega-leveranciers en overige stakeholders in de zorgmarkt, realiseren we samen nieuwe concepten die de zorg transparant, efficiënt, toegankelijk en betaalbaar houden.

Zo wil NEXUS Nederland voor klanten de eerste keuze zijn. De meest betrouwbare, deskundige en vernieuwende partner. Een organisatie is echter geen partner; het zijn de mensen die invulling geven aan het partnership. Daarom wil NEXUS Nederland een aantrekkelijke werkgever zijn. Een bedrijf dat alle ruimte biedt om te groeien en te ondernemen. Een werkgever waar je trots op kunt zijn. De vorige twee alinea’s resulteren in de volgende missie: “Het is onze plicht om innovaties voor een betaalbare, betere en meer persoonlijke zorg te realiseren.”

Systeemopenheid en connectiviteit

De NEXUS software kenmerkt zich door de open structuur. Dus wilt u uw bestaande ICT-landschap uitbreiden met een specifieke NEXUS module? Of wilt u juist uw huidige NEXUS-omgeving verrijken met een innovatie van een derde leverancier? Omdat NEXUS open-systemen hanteert zijn beide opties mogelijk! Wilt u hier als zorgaanbieder, en/of als collega-leverancier meer over weten? We komen graag met u in contact!


Meer lezen

Merkbelofte

NEXUS Nederland belooft zorgaanbieders krachtige ondersteuning van hun primaire processen. Dat doen we vanuit oprecht partnership, waarbij niet de IT-oplossing, maar de behoefte van de klant centraal staat. Technologie is slechts één van de middelen, naast permanent meedenken, kennis en advies. Wij beloven klanten niet alleen toegang tot onze eigen expertise, maar ook tot de kennis, producten, best practices en support van een toonaangevende internationale speler; ons moederbedrijf NEXUS AG. Wij beloven ondersteuning door klantspecifieke teams, die zich intensief verdiepen in de organisatie, processen en doelstellingen van de klant. Op basis daarvan dragen zij oplossingen op maat aan. Wij beloven een prettige samenwerking, met aandacht voor de mens en met ruimte voor humor. Persoonlijke relaties op basis van respect. We zijn transparant, komen afspraken na en durven ook ‘nee’ te zeggen als we denken dat de klant daar meer bij is gebaat.

Merkwaarden

We zijn voor onze klanten een betrokken en gedreven partner. Proactief, transparant en betrouwbaar. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. We gaan met anderen om – met klanten en collega’s – zoals we willen dat met ons wordt omgegaan. Persoonlijk, vriendelijk, attent. We hebben oog en oor voor elkaars wensen, ambities en belangen. En er is vooral ook ruimte voor humor; samenwerken moet immers ook leuk zijn. We zijn in alles resultaatgericht en voortdurend alert op het creëren en benutten van kansen. Voor de klant, de patiënt en voor onszelf. Dat houdt in dat we niet alleen antwoord geven op vragen, maar dat we ook proactief oplossingen en ideeën aandragen. NEXUS Nederland levert een bijdrage aan de kwaliteit en betaalbaarheid van de zorg en beantwoordt daarmee een van de belangrijkste maatschappelijke opgaven van deze tijd. We ondernemen eerlijk en transparant.

Unieke kracht

Onze producten maken het verschil, omdat onze mensen het verschil maken. Bij NEXUS Nederland gaat excellente softwarekennis gepaard met medische kennis en gedetailleerd inzicht in medische processen. We werken met open systemen, zodat onze oplossingen probleemloos kunnen worden geïntegreerd in de bestaande infrastructuur van de klant. Door de open structuur kunnen andere leveranciers, zodat we een oplossing kunnen realiseren die de klant exact past. We zijn sterk in samenwerken én in het integreren van systemen. Door die combinatie zijn we in staat heel snel nieuwe oplossingen te implementeren, zodat de klant morgen al kan inspelen op veranderingen van vandaag.

Ambities

NEXUS Nederland wil niet de grootste zijn, maar wel de beste. De meest aantrekkelijke partij voor ondersteuning van de primaire processen in de gezondheidszorg. Wij willen dat de zorgmarkt ons ziet als een betrokken partner die hen ondersteunt met kennis, advies en IT-oplossingen. Een partner die ontwikkelingen in de zorg en in de IT op de voet volgt en van daaruit oplossingen aandraagt die slim inspelen op nieuwe uitdagingen. Zo willen wij dat onze klanten ons zien. Als hun deskundige, betrouwbare en vooral ook prettige partner die hen als geen ander helpt de zorg efficiënt, effectief, persoonlijk en betaalbaar te houden.

Integratie en uitwisseling

NEXUS werkt o.a. met de volgende protocollen/ standaarden:

  • Met de HL7 v2 /v3 koppelingen worden gegevens uitgewisseld met andere systemen
  • IHE-XDS wordt gebruikt voor de uitwisseling van onder andere Dicom-beelden en radiologie uitslagen.
  • FHIR wordt gebruikt voor gegevensuitwisseling met PGO’s
  • SOAP (API) voor uitwisseling met portalen en systemen van andere zorgleveranciers
  • Webservices voor data-ontsluiting

Meer informatie

Wilt u meer weten over de connectiviteit van onze NEXUS-systemen en/of naar de mogelijkheid voor instelling-, domein- en leveranciersonafhankelijke digitale gegevensuitwisseling? We vertellen u graag meer over onze visie en de laatste ontwikkelingen.

Contactpersoon
Klaas de Jong, accountmanager
Uw huidige landschap naadloos verrijken met de ijzersterke oplossingen uit de NEXUS-suite? Ik vertel u graag meer over onze kijk op open-connectiviteit in de markt van zorgICT.

Contact opnemen:
klaas.de.jong@nexus-nederland.nl
+31(0)6 5347 9662

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht