Uw cliëntbesprekingen
volledig ondersteund

ACTPLANBORD

Het ACTPLANBORD is specifiek ontwikkelt om uw teambesprekingen zo effectief mogelijk te laten verlopen! Werkt u in een outreachend team, bijvoorbeeld FACT, ACT, HIC of AZT? En bespreekt u periodiek met uw team alle actuele cliënten? Met NEXUS / ACTPLANBORD heeft u in één oplossing de volledige ondersteuning!

Teamleider én betrokken teamleden beschikken met het ACTPLANBORD over alle informatie die nodig is tijdens- én na een teambespreking. Tijdens de bespreking toont het ACTPLANBORD alle te bespreken cliënten in een handig overzicht, inclusief relevante cliëntkenmerken. Het is zeer eenvoudig om cliënten aan de actuele lijst toe te voegen of te verwijderen. Met één klik komt u in het complete dossier van een cliënt. Vanuit hetzelfde scherm zet u de afgesproken actie uit of maakt u een verslag. Standaard kunt u afspraken doorzetten, een afspraak inplannen, een verslag maken en een afspraak financieel afhandelen. Uw organisatie bepaalt zelf welke kenmerken op het cliëntenoverzicht staan. Ook de te ondernemen acties en soorten verslagen zijn specifiek voor uw teams ingericht. Per team kunnen het overzicht en de te ondernemen acties er anders uitzien. De module maakt volledig geïntegreerd onderdeel uit van de productsuite van NEXUS en kan tevens als Best-of-Breed oplossing volledig in uw ICT-landschap worden opgenomen.Geïntegreerd

Volledige harmonisatie met NEXUS-ECDInzicht

Overzicht bij teambesprekingenEfficiënt

Structuur en alle benodigde informatieTijdswinst

Alle tijdverantwoording in één keer

Ondersteuning op maat

U kunt NEXUS / ACTPLANBORD geheel op maat voor uw organisatie inrichten. Specifiek voor uw teams, opgedeeld naar hoofd-­ en subredenen voor de bespreking, de per team vast te stellen onderwerpen en verslagtypes (bijvoorbeeld voortgangsrapportage, MDO-verslag, groepsverslag, decursus), en de soorten uit te zetten acties per team, zoals huisbezoek, telefonisch contact en behandelcontact.

Flexibel

Uw organisatie bepaalt zelf welke kenmerken op het cliëntenoverzicht staan. Ook de te ondernemen acties en soorten verslagen zijn specifiek voor uw teams ingericht. Per team kunnen het overzicht en de te ondernemen acties er anders uitzien. Het NEXUS / ACTPLANBORD is geschikt voor teams als (Flexible) Assertive Community Treatment (F)ACT), Acuut Zorg Team (AZT) en High & Intensive Care (HIC).

Uw voordelen

  • Tijdwinst voor zorgverleners, teamleiders en administratief medewerkers
  • Overzicht van alle cliënten die in een overleg besproken worden, en flexibel toevoegen of verwijderen van cliënten
  • Makkelijk meer of minder zien van een cliënt
  • Eenvoudig een verslag maken en afgesproken acties uitzetten
  • Na de bespreking de tijdverantwoording in een keer voor iedereen afgehandeld

Meer informatie

Bovenstaande oplossingen vormen een greep uit de oplossingen van NEXUS Nederland. Bent u benieuwd welke software integraal in ons suite-pakket zit verwerkt? Of wilt u meer weten over onze modulaire (best-of-breed) oplossingen die we naast de suite-integratie tevens als stand-alone applicatie aanbieden óngeacht bronsysteem? Klik dan hier of neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contactpersoon
Jean Paul van Zijl, saleslead
Heeft u vragen over de mogelijkheden en integreerbaarheid van onze oplossingen? Ik help u graag bij uw oriëntatie.

Contact opnemen:
jpvanzijl@nexus-nederland.nl
+31(0)6 1184 0382

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht