De digitale patiëntreis
als service voor uw patiënten

PATIENTPORTAAL

Om uw patiënten te bedienen met de meest rijke digitale services heeft NEXUS Nederland een strategisch partnership met portaalleverancier Funatic. De portaalfunctionaliteit biedt een absolute uitbreiding op de mogelijkheden om, over en weer, digitaal in verbinding te komen én blijven met uw patiënten.

Het portaal is uiterst gebruiksvriendelijk en kent een zeer hoog gebruikersvolume. Met gebruikerspercentages van bóven de 75% toont de omgeving zich uiterst waardevol voor de zorgconsument. Naast de service-verrijking voor de patiënt is deze vorm van digitalisering is hoogst noodzakelijk om de groeiende zorgvraag te kunnen verwerken zonder groei in kosten en personeel. De tijdswinst en efficiëntie die zowel het ondersteunend- als medisch personeel geniet ligt hierbij volledig in lijn met de strategische ambitie om zorgpersoneel waar mogelijk zoveel mogelijk te ontlasten met slimme ICT-oplossingen.

DVZA
Patiënten kunnen op een eigen app naar keuze, al hun medische gegevens inzien. Dus niet alleen vanuit het ziekenhuis, maar ook vanuit de huisarts, de ggz-instelling, en alle andere zorgaanbieders. Zo’n app wordt een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) genoemd. Als onderdeel van het VIPP-programma voor de ggz, én het (nieuwe) VIPP5 programma voor ziekenhuizen, staat uitwisseling met PGO’s hoog op de agenda.

De product-suite van NEXUS Nederland bestaat uit een breed scala van geïntegreerde oplossingen. De nieuwe DVZA is hier als uitwisselhub naar PGO's integraal onderdeel van. En ook voor niet-NEXUS afnemers biedt de DVZA oplossing uitkomst! Wij leveren we de DVZA-module namelijk volledig vanuit de Cloud en doen dit zowel direct naar zorgaanbieders, áls naar collega leveranciers die gebruik willen maken van onze expertise én software-oplossing jegens hun eigen klanten. Werkt u voor een ziekenhuis of zorgorganisatie actief in de ggz en/of fz, en wilt u direct aan de gang met PGO-uitwisseling? Neem dan snel contact met ons!

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht