Gepersonaliseerde voeding
geïntegreerd in zorgflow

FOODCARE

NEXUS / FOODCARE is een unieke applicatie die speciaal is ontwikkeld om alle voedings- en voedselstromen binnen productiekeukens, ziekenhuizen, GGZ- en andere zorginstellingen in goede banen te leiden. Deze totaaloplossing is zeer gebruiksvriendelijk en geheel naar uw eigen wensen in te richten en uit te breiden en is reeds jaren actief in de sector.

“Om echt in te kunnen spelen op de voedingswensen van de patiënt is het belangrijk dat je het voedingsconcept ondersteund met slimme ICT-oplossingen”, aldus George Terwijn, Meander Medisch Centrum. “Denk hierbij aan het registreren van de voedselinname bij ondervoeding of het monitoren van de eiwitten rondom een operatie”. Het Meander gebruikt hiervoor de FOODCARE voedingsapplicatie. "De zorgverlener neemt aan het bed van de patiënt de bestelling op via een tablet, waarbij direct rekening wordt gehouden met de persoonsgebonden situatie van de patiënt." De FOODCARE applicatie maakt geïntegreerd onderdeel uit van de productsuite van NEXUS.Geïntegreerd

Maakt optimaal gebruik van EPD-dataSnel en eenvoudig

Easy-to-use!Patiëntfocus

Gepersonaliseerde voedingAnyplace

Overal toegang tot informatie

Ervaar de software!

De FOODCARE voedingsapplicatie is onafhankelijk van het type EPD-leverancier te gebruiken. In Nederland maken er een 15-tal ziekenhuizen gebruik van FOODCARE-software. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? In de video hieronder tonen we u ons Webinar over Voeding, Zorg & ICT: 'een combinatie met ambitie'. Hierin behandelen we aan de hand van de praktijk dit drieluik-thema vanuit verschillende perspectieven. Aan het eind geven we een korte impressie van de bestelapplicatie. Klik op rode rondjes onderaan de tijdbalk van het Webinar om direct naar de verschillende hoofstukken te navigeren. Wil je de demonstratie persoonlijk ontvangen? We komen graag bij u langs.


Demo aanvragen

Bekijk demo in video

Selecteer minuut 26 (het voorlaatste rode bolletje in de video) voor het interview bij Meander Medisch Centrum, met opvolgend een korte demonstratie van de voedingsapplicatie!

NEXUS Nederland is initiatiefnemer van de serie Voeding, Zorg en ICT: een combinatie met ambitie! Op 1 december mochten we live tijdens het Food, Health & Technology-congres het tweede deel van de serie als keynote verzorgen. In bijgesloten video kan je het eerste deel terugkijken. In het tweede deel delen we o.a. de visie en oplossingen om ook in uw ziekenhuis gepersonaliseerde voeding nóg beter te adopteren in de workflow van uw zorgverleners.

Uw voordelen

  • Eenvoudig via tablet aan het zorgbed bestellen
  • Volledige integratie met essentiële waarden uit het EPD
  • Bestelproces volledig afgestemd op zorgverlener en patiënt
  • Innameregistratie en ondervoedingsscore

Meer informatie

Wat mogen wij voor uw organisatie betekenen? Ik ga graag het gesprek met u aan!
communicatie@nexus-nederland.nl | +31(0)88 0287100


Contact opnemen

Heeft u hulp nodig? We helpen u graag!
Contact Mail
X
Lightbulb
Waar bent u naar opzoek? Afdelingen, deskundigen, behandelcentra en locaties
Niet het gewenste resultaat? Gebruik de algemene zoekfunctie. Zoekopdracht